Сега е точно : Јули 20th, 2024, 1:54 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]


Underground MakRap - Полиса на користење

“Underground MakRap” Правила за регистрирање на “Underground MakRap”.

Системот на овој “Underground MakRap” форумите користи cookies за да ја запази информацијата на вашиот компјутер. Тие не содржат никаква информација која ќе ја напишете овде, туку се користат да се подобри функционалноста на форумот. Вашата е-маил адреса се користи само за потврда на регистрацијата (и за испраќање на лозинката ако случајно сте ја заборавиле).

Вашата лозинката е криптирана во нашата база на податоци и е безбедна.Но не е препорачливо да користите иста лозинка за неколку веб страни. Вашата лозинка е за пристап до членството на “Underground MakRap”, ве молиме чувајте го добро , и никој и никогаш од “Underground MakRap” нема да ве праша за вашата лозинка. Ако ја заборавите лозинката користете “Си ја заборавив лозинката” копчето.Во овај процес ке бидете прашани за вашето членско име и емаил, па системот ке ви испрати инструкции како да добиете нова лозинка.


Copyright © 2004-2023 Македонски Рап