Doktor_ Напиша:
Bratce da ti kazam nesto Play The Game, Dont Let The Game Play You
a brat se so svoj pocetok... sto se odnesuva do mene, ne omaluvazuvam nikoj iako e pocetnik, imam duri i traki napraveno so pocetnici, koj pravite traki im se snimeni so mene... ali ne e toa bitno... spored mene sekoj treba da dobiea shansa,no i treba da oseti malku pritisok... so toa ke ima poveke pricina da se dokaze i pokaze deka e covek koj zasluzuva pocit....toa e toa
Pozdrav
Doktor_ - Makrap Moderators Team
e ova se trazi na temata! da vi raskazam edna prikazna za eden X pisatel koj imal dosta tezok zivot i bil mizeren uste od samoto raganje, napisal eden ton knigi! i sega, tie mizerni godini mu davale inspiracija i motivacija normalno pa zatoa pisuval najubavi textovi za zivot sto i den denes se citaat segde vo svetot i e respektiran od site! mozda malce offtopic zabegav ali ja sfakate poentata neli
i uste nesto, nemoze nekoj da bide HC ako ne osetil teskotija vo zivot i ako ne prosol niz sekakvi sranja, neznam zasto site raperi zborat deka se hc a polovina od niv imaat candy-rain life.
izgleda site se hc na nekoj nacin, kako i da e Lord Dragon II ti ne se nerviraj Doktor_ kazja: Play The Game, Dont Let The Game Play You, a jas ke ti kazam: Don't hate the playa hate the game! taka si ide toa