Тупак дознал за Илуминатите во затвор, и единствена цел му била духовно прочистување на африканскиот народ, уствари да ги тргне настрана од лагата за Илуминатите. Не верувам дека ја исценирал својата смрт, кај би се криел веќе 14 години? Нема информации ич? Не викај дека и тука се замешани масоните. Не е можно ниедна информација да нема овие 14 години дека е жив и слично. Слушам, викаат ќе се појавел 2012. Абе ајде? И забележав друга примитивност кај денешниве " разоткривачи на масони или whatever " , а тоа е дека : ама за се буквално, за секоја појава во денешницава ги обвинуваат масоните. Чекај, не беше тоа слично со Неандерталците, дека за секоја појава ги обвинуваат Боговите? Мислам дека премногу луѓе одлепуваат барајќи тајни, правејќи слон од глувче. Нешто ако највише сум мрзел е математиката, а пак тоа со формулите ми е најсмешно, незнам..
2+4=6 24 x
2+4=6 24 x
2+4=6 24 x
666
Па и на женска ми бројот почнува со 666, значи и она е масон?
Желбата на луѓето да ствараат мистерии е претерано голема. Масоните ми беа интересни, нивните ритуали што ги спроведуваат и начинот на кој примаат нови членови. Ако постојат, се слагам со тоа дека не се со најдобри цели. Не е добро некој да ти го контролира целокупниот живот, а и ако беа од "светско добро" ко што изјавуваат, ондак немаше сето тоа во тајност да го прават. Или ќе се појави некој со повеќе моќ и ќе ги заебе ако се истакнат во јавност? ( нели контролираат се ).
Не верувам во Господ онаков каков што е претставен низ годиниве. Сето тоа мислам дека е само погрешно претставено од луѓето и нивната желба да владеат, целото христијанство е погрешно сфатено. Сето добро што го гледаш околу тебе, сите позитивности, сета среќа итн итн, со едно име би го нарекол Господ.
А што е до масоните - СРАЊE НА ВЕЛИКО. Им даваме премногу репутација на богатите слоеви, ги издигнуваме до скалило на кое ни се чини дека е превисоко да погледнеме.
Што вика Учителот, KRS 1 за илуминатите, знаеш?
Illuinati=illumination, light. Не значи дека ако си богат и имаш пари, ќе имаш и ЗНАЕЊЕ. Илуминатите се луѓе без знаење, кои се плашат од сите кои имаат знаење. Ако имате знаење, задржете го, искористете го, не допуштајте никој да ви влијае на ставот, едноставно Сами изградете го, без влијание на богатите гзиња,башка не допуштајте да ве исплашат.
Би си причале уште, али идам на викендичка деновиве, така да ќе пишам кога ќе се вратам, нормално, ако не ме пресретнат масоните