MC Напиша:
Anita Напиша:
dadov 500 ka zenata so prodavase tamu preblede koga ja vide 500 kata i ne mi gi dade mastikite...
Јас памтам, четврто одд бев, ми праеа операција од слепо црево и коа ме пуштија дое тетин ми од Белгија (пошо мн ме сакаше), и ми даде 50 евра и утредента идам у продавница и му викам на тој дај ми
2 ЧОКОБИСКВИТА и овој ми врза шамар и ме избрка, и после тоа му ги дал парите на татко ми.. и памтам дека после тоа на ќерка му и дупнав глава со камен (дебил)
Такада.. Анита, НЕ СИ МИ КОНКУРЕНЦИЈА !!!
ХАХАХХАХАХАХ
InTr0
хахаха е сеа ке се вклопам во конкуренцијата, мислам не ја туку еден мој другар
ОВА БЕШЕ ЈАКО!!!
уште коа бевме прво оделение јас и еден мој другар отидовме во продавница и овој влага и вика колку ви е чипсов! овие му викаат 30. Он им вика еве ви 25 и задрзете го кусурот!
и ден денес го заебавам за тоа
сеа коа му викам се правда ко демек, предходно ми зборел дека сака да биде најхумана личност
(што и навистина така беше) и ми рече сеа ке идеме во продавница и ке купам нешо и ке им го оставам кусурот, и ми се правда ко демек бил замислен нешо па не ја ни чул цената, ина4е од кога го каза тоа, продавачката го зема чипсот и го дзитна во корпата таму кај шо си стоеше и го избрка и почна да му се дере, ти ке ме заебаваш мочко ниеден!!! Послем му викам брат многу си хуман
и така...
поззз