BigMc Напиша:
вака ссеа јас и мојот тим правиме Ундегроунд еве станица
http://rap.com.mk/forum/viewtopic.php?t=4928 видете ако сакате , и сеа ние како што казав правиме ундергроунд од срце не за слава како во комерциалата и немие јасно зошто љугево влегуваат во таква работа за пари зени коли ?
Оф топик: Леле не можам попиздев веќе ! ! ! Не биди толку глупо дете бе еј ! ! Од тие глупите реклами твој шо кај и да отворам ги гледам, ќе почнам и навечер кошмари да имам ! Треба закон да се воведи за пред да купи некој компјутер да оди на основен тест за интелигенција ! Не е компјутер за секој ! ( морав да се испразнам )
Он топик:
Се е океј, нема шо да коментирам за темава пошто поназад има преубај мислења шо ме остаеја без збор... Криво ми е само шо отсекогаш имало, и ќе има мнозинство од луѓе кои никогаш нема да ја разберат суштината на рапот... Луѓе кои секоја песна шо има врска со поимот рап (добра или лоша, комерцијала или андерграунд, не е битно) ја ставаат во ист кош, серат без врска и даваат предрасуди... Јас викам едно: секој со својот вкус, секој за свое уво...
Ве сакам сите на форумов пошто сите делиме заедничка љубов кон еден вид на музика која има многу повеќе од уметнички квалитети, музика која на некој начин во голем дел ја оформува нашата личност, нашиот начин на живот, и нашите ставови кон животот... пис