feel-ip Напиша:
Ок, фала ви на сите за одговорите, почит...али дали секогаш толку длабоко гледате на рапот, дали секогаш толку размислувате и дали некогаш не ви се прај ќеф да се опуштите на нешто пример џ-фанк, па дури и кранк пример.....знам дека кранкот е срање, се осеќа по самите лирики (Yep in my white tee, Yep in my white tee...

), па и спотојте, ама некогаш искрено ме прави онака весел и разигран...или пример некоја класика (за мене барем) како на пример Gin & Juice едноставно ме опушта и заборавам на се си влегвам во некој тежок-генста филм и заминвам од реалноста барем на момент... Некогаш да, навлегвам длабоко и во текстот и во приказната и све...но некогаш едноставно сакам да уживам брат...без размислување дали батето го праел ова од душа или го праел за пари или го праел за пички....важно пичките се вртат наоколу

....нз некогаш едноставно не размислувам на тоа и сум хаппѕ
Поздрав и ПОЧИТ до сите
Ако некој слуша андергроунд не значи дека се ограничува само на тоа, секогаш има исклучоци и тоа е индивидуално до вкусот. Убаво што го напомена Gin & Juice пошто и јас ја сакам таа песна ептен, закон ми е, а и не значи дека е песната стриктно комерцијала зашто е поприфатлива, тексот ми се свиѓа и можеби е вистинит, ништо екстремно. Мене на пример ми се свиѓа Тимберленд како продуцент, и дури слушам некои негови траки на кои пејат Џастин и Нели затоа што ритмот ми е ептен на место. Али во глобала земено повеќето рап песни што ги слушам се андергроунд баш поради тоа што повеќе ми се свиѓа и стилот и текстот и ритмот.
Поздрав.