Znaci i mene kur ke me boli da nemam izdavacka kuka, kur ke me boli da ne mi se prodavashe albumot vo nekoj od komshiive sto vlegoa vo EU, kur ke me boli da si zemam za traka po 100 e za sample, od 20 min rabota i na kraj kur ke me boli ako neam staveno postpis nikade. Toa ti e mec so dve osrici da imash izdavacka kuka ke vidish dali taka ke razmisluvas. Iako mene licno mene mi e iziveano sampluvanje od prosta pricina sto 10000000 traki se pravat mesecno vo rapov, toa sto moze sekoj da go napravi, sto mozesh da imash ista traka so nekoj drug i bashka shube mi e veke osoznav kako koga nekoj pravi kompozicija a jas mu ja motam

A nemoj da mislish deka nikoj ne odguvara na svojte postapki, vo vrska so verbalnostite i vulgarnosti, za kleveta mozat da te tuzat. Taka da edno da kazesh nesto sto mozesh da go pobiesh na sud deka si kazal za nesznam sto i neznam kako a drugo e da stavish potpis za nesto sto e tvoe i da te tuzat, tuka go jadesh od start.
THE CHOICE IS YOURS
Nikoj nemoze da ti kaze sto da pravish ... Sam si odgovarsh za se sto ke pravish sam gi snosish posledicite.Toa e toa Pozdrav!
AGO(edna ljubov)