Здравейте!
Най-сетне имам добри новини - всичко е ОК!
Концертът е организиран от агенция "Shortcut" и ще се състои на 17ти юли в зала "ХРИСТО БОТЕВ" от 19.30ч
Цената на билета е 16лв, а пред залата в деня на концерта ще бъде 18лв
Билети ще се продават в магазините "Boardshop" и "На Тъмно" в столицата. Хората от другите градове ще могат да си закупят билети на
http://biletionline.com/.
Подгряващи изпълнители:
Sifu Versus (Гърция)
Red1
Хората на изгрева
live bboys act: Sleep Walkin crew
DJ: Dj Ice
...........................................................................................
Такааа.. това беше официалната информация. Сега няколко думи от мен, понеже просто твърде много уважавам българските хип-хоп фенове, за да махна с ръка и да кажа "абе не ми се занимава"!
Първо - знам, че много закъсняхме, вината за което не е моя. Дължи се на факта, че имаше идея за наемане на друга зала, от където в последствие ни прецакаха. Както и да е. Всички си имаме хубави спомени в "Христо Ботев" и дано и този път да дойдете, за да стане як купон
Второ - предполагам, че много от вас веднага ще ме залеят с въпроси за подгряващите, така че от сега ви казвам, че не съм аз човека, който го решава това! Идеята е да има и разнообразие и да се даде поле за изява на млади талантливи хора, нали?
Трето - въпроса с билетите, който мен много ме притеснява. Общо взето ви става ясно, че ако не сте от София и не разполагате с кредитна карта няма как да се сдобиете с билет на цена 16лв. Което според мен е доста несправедливо, като се има предвид, че хората от другите градове ще плащат и пътни на всичко отгоре! Ще направя всичко възможно да измисля някакъв начин за продажба на билети поне в Пловдив и Бургас и евентуално Варна.. Ако някой има идеи - да ми пише. Ако не - помолете някви хора от София да ви вземат билет по-рано (ако не ви се дават 2лв повече на входа на залата, разбирасе)
И накрая, нещо много важно - искам да ви изясня каква е ролята на хип-хоп промотъра в цялата тая работа, за концертите, за да не ми мрънкат и да ме обвиняват за разни неща някви хора. Моята функция е да поддържам кореспонденцията с другите промотъри (които отговарят за съответния изпълнител) и с две думи - да гарантирам идването на дадения изпълнител (в случая Heltah Skeltah) т.е. да намеря хора, които да финансират това нещо. Агенция "Shortcut" е организатор. Те дават пари, те казват какво и как да става повече. Така че, четно казано няма да ми е приятно да слушам критики и коментари по мой адрес. Нито съм виновна за закъснението, нито ми влиза в работата да се бъркам в някои работи...
Абе важното е, че ще има концерт!
Заела съм се да намеря мястото и за афтър партито...
Ще ви кажа със сигурност къде ще бъде утре..
Вероятно ще е в клуб "Scream" - Зимен дворец, Студентски град от 23ч. Музиката ще е разбиваща - гарантирам!
флайер ще ви пусна утре, плакати до няколко дни...