[quote=boh]ne treba da se lazhe Smile ti ako si bil pijan, nema da si mozhel da pishuvash vaka na makedonski font sredeno... a ako mislish deka koga kje kazesh PIJAN BEV NEZNAM SHO SUM NAPISHAL.. kje ti poveruvame deka ne si tapa u freestyle? greshka si, sam si kazha kolku znaesh i kolku mozesh... taka da drug pat bolje ne pishuvaj deka si pijan.. t.e ne ni pishuvaj freestyle. Pozdrav 1L.[/quote]
Oвде само можам да се сложам со ова.. Иако не го знам лично Massacre, ова не ми се допаѓа од него. Па види, сите истото ќе ти го кажат, еве и јас.. Сите сме биле пијани, и на пијано имам рокани ВО ЖИВО фс, ете boh знае, и тоа на англиски, па не знаев јазикот каде ми е.. Камен?? Хе.. Овде, на фс-во покажа дека си камен, ама во рокање фс...
Ова е околу тоа подолниот пост..
Околу фс-то
Имаш веќе видени рими во него, стихови кажани од некој друг (не реков дека ти се копирани), ама се веќе кажани.. Тоа е тоа што не чини.. Друга работа, пробав на било кој начин да го рокам ова, не иде ни на брз, ни на бавен ритам. Се оди off-beat. И јас мислев дека е лесно, дека е исто како на тастатура и во живо, ама се ебав на големо. Значи прво гледај да личи на нешто тоа што го пишуваш, да не биди само зборување на микрофон.
Ова е искрен коментар. Сум прочитал од тебе и други фс-ови, биле далеку подобри од ова, не само за рецитирање туку и на зборови.
Песната, ду ду дуваме.. Не ми се допаѓа, искрен коментар. Немам кај да дадам комент, па еве тука. Тематиката е срање, римите се тие што се, не ми се допаѓаат. Интересен е начинот на рецитирање.. Тоа држи место, другото не ми е ок. Искрено, не знам друга причина, ама некако не ми праи кеиф песната, не ме влече..
Поздрав..
П.С.
ЛИЧНО МИСЛЕЊЕ, не навалувајте со коментари од типот `па ти врска немаш, па кој си ти, па што си ти да кажуваш` и тн.. Секој со вкусот.
Поздрав
_________________ Почивај во мир Ненад... Friends 4 Life!!!
|