haha, leelee, nikad ne si mi kazal deka si crtal NE tagovi haha nezdrav si zimi se
a za jas kako po4nav mozam da pisham i roman
, ama nakratko:
Prvo se popaliv po grafitite koa SERS po4na da crta, ama jas samo go gledav i nabljuduvav na po4etok, i mu 4uvav straza
, ama edno vreme mi tekna, zosho i ja da ne po4nam, iako sum mal si vikam da vidime sho ke bidne, e sea mene celta na zivotot ne mi e da bidam poznat grafiti crta4, ama toa me opusta i se 4uvstvuvam ispolnet so crtanjeto!
I taka se po4nav da crtam AS sho ustvari se inicijalite od moeto ime, ama si vikam bolje da go smednam ova zasho ke mozat da me otkrijat vaka
i se organizirav so edno drugar4e da crtam RPS (Rap za Podobar Svet), ama pred malku se skarav so nego pa veke ne spagam vo grupata!
Ina4e od koga po4nav da crtam RPS si vikam, treba da si izmislam i nesho individualno da mozam da crtam samostojno pa gleav DRAGON BALL Z pa 4uv kao gospod go vikaat KAMI, pa mi tekna, si vikam aj ke crtam KAME (ko demek KAMI Junior
, detski razmisluvanja
) i napraiv nekolku skici i nacrtav so sers eden kame troap.
I taka veke po4nav da crtam edni seriozni KAME masterpisi, ama na eden 4as po hemija, koa imavme 2 oddelenia zaedno, toj Tase sho sedeshe do mene, mi go vide blackbookot i onaka mi re4e sho ne se potpishuvash ASTRAL? i mi svetna
i od togash crtam ASTRAL
ina4e jas i sers iame crew VEC (Vukof Efekt Crew) ama ushe ne sme nacrtale nisho od toa, a iame skici!
и така, тоа е мојата графити историја на кратко
Позззззззззззззззззззззззззззззздрав