AGATO Напиша:
Oбично пишам рефератишта....али веке е кажано сто пати на тематикава... прајте рап и не се замарајте.
МАКРАПОТ НЕ Е МРТОВ! НАПРОТИВ ПОЖИВ ОД КОГА И ДА Е!
Кааај си бе бато Агато
респект за постов
HC girl=] Напиша:
Турбофолкот има една публика, а рапот друга.
*И, Lia, мислам дека пцовките во твојот пост се во далеку поголем број отколку што би требало да бидат, и не се неопходни.
Респект.
не сакам ама морам да те цитирам, добар ти е постот, само колку да укажам на поента: не знам кој беше на Buddha Monk? јасен доказ дека рапот и турбофолкот имаат иста публика - за жал...публиката беше ОЧАЈНО лоша, личности шо немаа поим кој и шо е тој човек шо стоеше таму и се дереше GIVE ME SOME LOVE, енд шит....жално, во најмала рака. Човекот не можеше да се поврзе со едно купче луѓе и да направи забава ко шо знае.
па од друга страна, ако не дојдеа сите тие луѓе, па местото ќе беше полупразно (што според мене е поприфатливо отколку еден куп луѓе со прашања од овој тип. - едно девојче до мене ја слушнав му зборува на другарчето нејзино: АБЕ ОТИ ОВИЕ НАПРЕД ВАКА МАВТААТ СО РАЦИТЕ? ШО Е РАБОТАВА? НЕ МИ Е ЈАСНО...така некој муабет одеше со ОГРОМНА доза на иронија како да и е тоа нешто одамна изживеано...или шо знам...)
и за пцовките и ја истото сакав да и го кажам на Lia.
п.с. кога реков дека рапот и турбофолкот имаат иста публика, сакав да кажам дека публиката шо сака турбофолк, не разбира од музика, па се пика сегде кај шо има народ "колку да се напиеме нешто, да помине вечерта"...страшно.
ама ајде, ќе мине време, да се надеваме дека ќе се створи вистинска хип хоп маса во мк.