RaP-RiVaL Напиша:
Da dodadam:Drugari ima.To e sigurno!Retki se ama ima!!!Site nie na forumot se pravime lojalni dobri durgari shto davame podrska.Davame???Gi pocituvame drugite???Tie shto nemat vistinski drugari e nivni problem!Greskata e vo niv i samo vo niv.Nikoj ne e kriv shto jas nemam drugar ili pak ti....Za da imas drugar treba da bidis i ti drugar.Jas iskreno imam drugari i toa vistinski.Go dokazale to mn pati.A vie shto nemate drugari greskata e vo vas!!!
Jas ne se slozuvam so tebe i znam od iskustvo deka ne e taka kolku i ti da go cenis nekoj da go pocituvas zabe e toa toj pred tebe ke ti se lizi ke ti se pravi drugar,samo za toa sto si podobar od nego,nema da te podrzva zad grb ke ti licemeri,ke zbora nesto sto ne e taka,koga ke mu treba usluga ke odam so nego,a pak mene koga ke mi treba nikade ke go nema.Znaci koga ke mu treba ke mu pomognam,a potoa koga ke go ima toa sto go saka togas veke ne mu trebam,zar greskata e vo mene sega?Taka mi se ima sluceno so mnogu dobar drugar na koj miswlev deka mozam da mu veruvam i deka ke ostani sekogas na moja strana no toj se svrti protiv mene i ostana so nekoj koj i skoro da ne go znaese.Zatoa toa e toa pouka mi bese deka na nikoj ne treba da se veruva zatoa sto nikogas ne se znae koj moze da ti go svrti grbot.Sekoj gleda za sebe.