A.S. Напиша:
THE_LADY_D Напиша:
епа еве на пр јас не се наогам овде во постов твој..и да имам де4ко не сум спремна за то и девица сум и шо?!?!?! не можиш некој со сила да го тераш ко не е спремен и ко не се чуствува сигурен да го стори тоа..и ако 4екаш девојка после 3-4 месеци да не ти дади не зна4и дека не те сака..Сигурно машкото не се однесувало ко шо треба..или не и ја дало потребната подршка и сигурност и нешто не функционира врската ко шо треба...треба со нешто да се заслужи тоа оти не исто да имаш однос со некој и да се бакнуваш (ова ви е познато фала-богу)...и Ганг не вели така оти секој не е спремен за тоа (на женските мислам)
ne velam deka ke teram nekoj so sila, ama vikam deka ne treba nekoj sho vika deka me saka, sho jas ja sakam nea, i ne e spremna da ima intimni odnosi dooolgo vreme, kakva ljubov e toa? I zoshto ja barash vinata sekogash vo drugiot! ja bi se obidel najdobro sho mozam i ako ona misli deka nesho ne e vo red kaj mene, neka kaze, ako ne kaze ja ke ja prasham. Ako re4e nisho, ja kje ja prasham zosho nejke da ima intimni odnosi, ako kaze deka ne e spremna ke ja prasham kolku vreme i treba i shto e toa sho go posakuva! i da mi kaze deka i treba 1 god. ke ja 4ekam, ako posle toa nejke, ke ja prasham zosho, ako ne e spremna i davamn ushe ednash da si kaze ushe kolku vreme i treba ako ne e spremna. posle toa ako pak ne e spremna toa zna4i deka me ne me saka i me prai glup, toest me mafta kako saka!
ina4e jas li4no, mnogu sakam da imam deca! bi napravil se da imam deca so mojata najmila i posle toane bi mi bilo mnogu krivo ako se razvedam ili sli4no. sekako deka nema da mi bide seedno, ama nema da mi bide poslebo krivo zasho posle sum ispolnet!
paa pozdrav

Брат глупости ти се ова..
Ај да ти ре4ат .. Имаш еден месец да станиш добар рапер ? Ќе станиш ?
Така е и со зрелоста околу сексот..Не можи то така , закажи си дата за ебење или за зрелост да стекни т.е да е спремна и спремна ќе биди..
То си е спонтана работа..Треба време и само со себе си иди , не можи да се то4но да се определи..Така да не зборај , година - две.. А ако те врти за 15 минути можиш да приметиш , а не за 2 години..