Сега е точно : Jуни 16th, 2025, 7:00 am

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 17th, 2006, 7:20 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Јули 11th, 2005, 4:01 pm
Мислења: 88
Локација: Поволна
Пфффффф... Абе каква е таа инструменталка... ХАРДКОР МИДИ??? Смешна е!!!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 18th, 2006, 12:07 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jaнуари 21st, 2005, 1:08 am
Мислења: 46
Nomaduzz Напиша:
Пфффффф... Абе каква е таа инструменталка... ХАРДКОР МИДИ??? Смешна е!!!

Smeni gi zvucnicite :P :P :D :D

napraj podobra braat!!!so da ti kazem drugo!!!

Iv4e vo tetovo e zakon kako moze podrugo!!!

Rap_Rival 10x za pofalbite po4it i za tebe!!

N.Z.S. Produkcija

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 18th, 2006, 5:18 pm 
Отсутен
Членски аватор

Не знам колку си запознаен брат од продукција и тие шитови али за да чуеш такваа песна непроцесирана, некомпресирана и плус миди со некои банални 8 битни звукчиња е смешно...жално пред се...Луѓето шо се у песната се потрудиле доста добро за идејата ама реализацијата е слаба... Шо мислам??? Флоуто им е како на 8 годишни уонаби рапери... Дали се нови у играта или шо? Некако ми е несватливо зашо си ги горат идеите така...Па и одозгоре мислете дека е ОК...ОК е да се праве хип хоп у нашата државичка ама да не се излагаме барем дека е добро и да си даваме лажни надежи..Според мене на дечките им треба некој поискусен да им ги испегла малку работите...Да поработе на рими, флоу, продукција...идеја... Баш сега ја слушам песната... Абе стај некаков филтер на тај вокал...Ако не друго нормализирај го да не шета горе доле...Суво е...Ај доста зборам... Дечките имат целосен сапорт од мене али да не играт со самочувствие и да ценат туѓи мислења оти стварно ќе им бидат од корист...
РеСпЕкТеЦ и кип ап д гуд уорк!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 18th, 2006, 5:21 pm 
Отсутен
Членски аватор

И за информација... Мислам дека ништо не им фале на 12ки Ер Це Еф монитори со лимитер и еквилајзер :) Зашо да ги мењам??? :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 18th, 2006, 5:44 pm 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
Флоу-то не е баш нај нај ама не на сите шо рецитират бе Номадузз..Пер идеата им е добра, текстот исто..Битна е и темата на траката, а не само римите бе..СЕ нервирам вака гледате само римите..Ај ти напрај јаки рими, ама мислата цела дефект да ти е..Ај жити се..Нема да ме разбериш така да не ни мо0рам да објаснувам..

Еве ти во кратки црти.. Интересна им е траката, флоу-то мене ок ми е, ( општо земено..а има и некој моменти али сепак добро е бе )Плус не се нови во играта..Добри се де4ките бе..Мене само рециталот на Јое ми е 4уден..Акцентот особено..До мене е то, не сум навикнат на таков акцент.. :) Во глобала добра трака браво, и по4ит!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 18th, 2006, 8:07 pm 
Отсутен
Членски аватор

Nomaduzz Напиша:
Не знам колку си запознаен брат од продукција и тие шитови али за да чуеш такваа песна непроцесирана, некомпресирана и плус миди со некои банални 8 битни звукчиња е смешно...жално пред се...Луѓето шо се у песната се потрудиле доста добро за идејата ама реализацијата е слаба... Шо мислам??? Флоуто им е како на 8 годишни уонаби рапери... Дали се нови у играта или шо? Некако ми е несватливо зашо си ги горат идеите така...Па и одозгоре мислете дека е ОК...ОК е да се праве хип хоп у нашата државичка ама да не се излагаме барем дека е добро и да си даваме лажни надежи..Според мене на дечките им треба некој поискусен да им ги испегла малку работите...Да поработе на рими, флоу, продукција...идеја... Баш сега ја слушам песната... Абе стај некаков филтер на тај вокал...Ако не друго нормализирај го да не шета горе доле...Суво е...Ај доста зборам... Дечките имат целосен сапорт од мене али да не играт со самочувствие и да ценат туѓи мислења оти стварно ќе им бидат од корист...

И за информација... Мислам дека ништо не им фале на 12ки Ер Це Еф монитори со лимитер и еквилајзер Зашо да ги мењам???
РеСпЕкТеЦ и кип ап д гуд уорк!

I STO SEA?! TO4AK DA TI KUPIM, A?

N.Z.S. Produkcija

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 19th, 2006, 5:02 pm 
Отсутен
Членски аватор

Ај не се замарам... Ок си е...

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 19th, 2006, 7:04 pm 
Отсутен
Членски аватор

ja kao sto gledam ti celo vreme se zamaras "SAKAM KAZAM NEZNAM RE4AM"ti e filmov ama aj nema veza..ja nejcem da se zamaram.Po4it

N.Z.S. Produkcija

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 2 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум