Сега е точно : Jуни 19th, 2025, 9:05 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 27th, 2005, 12:49 am 
Отсутен

Регистриран: Maј 27th, 2004, 8:46 pm
Мислења: 357
Локација: Tetovo-Ajducko Maalo
Tanjo zas mislis deka ako se nosis u siroko nikoj nema da te prifati ni kako za drugarka ni kako za zenska??? Bas e zakon zensko u siroko ama mie (poveceto maski) sakame utesnati zenski Razbirash??? :D
inaku nema veze cool ste

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 27th, 2005, 12:56 am 
Отсутен

Регистриран: Февруари 10th, 2005, 7:56 pm
Мислења: 1959
Ne cool, ZAKON!!!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 27th, 2005, 2:21 am 
Отсутен

Регистриран: Aприл 27th, 2005, 6:53 pm
Мислења: 34
NAJDOBRA OBLEKA ZA ZENSKITE
E DA NEMA OBLEKA
TOGAS TANJA SANJA MARIJA ARIJA :) I OSTALE
KJE SE VIDAT KOLKU VREDAT :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 27th, 2005, 3:13 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maј 29th, 2004, 12:41 am
Мислења: 237
Жесно Раперка , коа збориме на поле на облека. Ухх , па не може да се речи женско раперка , боље би било женско у широка облека. Ај да не го тупам да си кажам мое мислење. Мене не ми смета ако видам женско у сироки панталони , баш тоа ке ме натера да и обрнам повеќе внимание. Али женско со сироки панталони а тесно маиче/блузон. Хокеарски дрес на чупе не и стои , најискрено. А сеа дали сте прифатени или не тоа е друга ствар. Ако се поствите прифатено ке бидите прифатени , ако се чувствувате како отфлени тогаш сами си набивате комплекси. Иначе арно шо се отвири ваква тема сите ке си фатат по некој женска на форум :lol: :lol: :lol:

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 27th, 2005, 12:46 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 1st, 2005, 5:04 pm
Мислења: 201
Локација: Vodno, SK
Znaete sto, znam mnogu zenski sto se pravele raperki samo za da odat so nekoj raper ili pak imalo i mnogu pankerki sto se furale na pank film samo za da se doblizat do nivnite simpatii pankeri..... :shock: Istoto go ima sekade ... ama ako stanuva zbor za zensko raperka, sto poseduva RAP VITAMIN, i ako slusa raboti kako mf doom, louis logic, JMT, sole, necro, EPMD, sage francis, i ostanati ludaci.... togas bi rekol deka nema granici ni za nea ni za oblekata koja ja nosi, ja odma bi si fatil nekoja vo dres ili siroki pantoloni, samo da ne si misli deka ako ima dres super ili najsiroki farmerki deka toa ja pravi pogolema raperka..... :wink:

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 27th, 2005, 3:43 pm 
Отсутен

Регистриран: Maрт 10th, 2005, 1:57 am
Мислења: 21
iskreno kazano za mene e poubavo koga ke vidam zensko vo siroki otkolku nekoja namestena nasminkana so stikli i .... taka da mislam deka stvarnoe dobro da ima i poveke zenski rap grupi osven ovie od stip stoe se. peace!!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 27th, 2005, 3:51 pm 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Февруари 5th, 1987, 7:54 pm
Мислења: 1467
Локација: Скопје
LjaLjo Напиша:
iskreno kazano za mene e poubavo koga ke vidam zensko vo siroki otkolku nekoja namestena nasminkana so stikli i .... taka da mislam deka stvarnoe dobro da ima i poveke zenski rap grupi osven ovie od stip stoe se. peace!!

На темава не се збори само за тие што снимаат рап.. :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 27th, 2005, 4:53 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maј 26th, 2004, 6:08 pm
Мислења: 266
ljaljo sto zboris bre ebate:)mnogo e bolje spored mnogumina picica stegnata u stiklicki,razgolena pa kje se vidi koja kolko vredi:) cmmok za svite i ajde cekam ve na pvt:)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 27th, 2005, 5:27 pm 
Отсутен

Регистриран: Maј 27th, 2004, 8:46 pm
Мислења: 357
Локација: Tetovo-Ajducko Maalo
goblinot Напиша:
ljaljo sto zboris bre ebate:)mnogo e bolje spored mnogumina picica stegnata u stiklicki,razgolena pa kje se vidi koja kolko vredi:) cmmok za svite i ajde cekam ve na pvt:)

looooooooooooooooooooooooooooooolz :D :D

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 28th, 2005, 7:58 pm 
Отсутен

Регистриран: Авдуст 11th, 2005, 3:29 pm
Мислења: 24
abe luge ne se nafrlajte taka site ne mene samo vi pobarav misleneje ne se lutete aman bre auuuuuuu... gledate site ne se sovpagate ima luge so razlichni mislenja... ne se site isti.. zato ve prashav samo me interesirashe :) ne se lutete

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 5 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап