aj vaka edno moe mislenje, pa dali ke znaci na nekomu nesto, pa i ne mi e vazno. vaka ... sivi dom kako sivi dom si e grupa koja ocigledno deka probuva nesto da napravi vo bitola, toj proekt ONE LOVE e interesen, no me interesira na kogo mu tekna? drugo, opsto poznato e deka nekoi clenovi od Sivi Dom (ili da potenciram WHF) ne stoime kako sto treba, zs pointeresno im e vajda da se karaat i da ne prifakaat tugi kritiki odkolku so zbor da se razberat. Odma posle ova ke sledi nekoj lud komentar, ali nema mnogu da se osvrtuvam na toa. Me interesira edno od juve, bidejki e del od ovoj proekt, kako moze da osuduva luge, a voedno i da deli pravda? ova e cisto onaka prasano bez navleguvanje i solenje pamet. Juve ako si OK covek ke si odogvorish normalno ako ne seto ona za sto Sivi Dom se nafatila kako proekt da bide.... NEMA DA BIDE!!! nema da navlagam do sto dovelo vasheto spojuvanje pozitivno ili negativno, zatoa sto ne sum vo bitola za da znam, no sepak ne ja negiram i ne sum protiv taa ideja... mnogu pozitivna ideja koja moze da ima mnogu jak uspeh, no vremeto ke si kaze.
Pozdrav.
p.s. Ne pocnuvajte so karanici ZS KE BRISAM I TEMI I SVE!!!