Сега е точно : Jуни 16th, 2025, 11:25 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 19th, 2006, 4:29 pm 
Отсутен

Регистриран: Maј 5th, 2005, 2:34 pm
Мислења: 237
do mitko: ne ne greska sum
sigurno ima i drugi
ali primer dadov
posto rekoa ne go razbiraat prashanjeto
i zatoa

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 13th, 2006, 6:54 am 
Отсутен

Регистриран: Maрт 13th, 2006, 3:38 am
Мислења: 17
Незнам како ќе ме сконтате, и колку, сепак ќе видиме после коментарот па може и бан да ми акните :lol:

Бркав по темиве, и не ми се верува што гледам, поделби и тотални глупости, наместо да се работи за поголеми цели. Секако дека се трудите и давате се од себе, сепак не е доволно, сепак мислам дека сцената е пред сечиј его трип, а его трипања има многу - такво поднебје живееме. Знам дека сеа веќе пцуете, сепак некои работи поинаку изгледаат гледно од друга страна.

Слушам реп ( како би го кажал мојот омилен МС Професор ВиКлајски :) ), го почитувам, ги знам повеќето луѓе кој се дел од макреп сцената. Сепак не е битно тоа, битни се оние моменти кој доаѓаат длабоко од срцето, душата, такви моменти некогаш ги имало на тони. Сепак други времиња, друг вајб, други генерации и се останато, не е битно тоа. Битна е сцената, ставот и почита кон другите колеги продуценти, чисто од почит спрема музиката која ја сакате. Личните ставови можете да ги решите на бетл - као и прави мцијеви, сепак тоа ви е работата, а воедно ете ви идеја за супер забава. Помалку физички, повеќе ментален напор.

Градов претрпе и сеуште има реп генерации. Некој е позер, некој е хц, не е битно, битна е сцената, настаните, гостувањата, радио емисиите, тв емисии, заеднички продукции, правење маркет и одржување на истиот.
Барем за тоа можете еднаш сите да се договорите. Ова го зборам зошто ја знам длабоката желба на сите, сите борби, сите дисриспекти што сте ги имале, но знам и добри моменти као седење у студио, пиење вино, рецитирање, смеење, сеири и такви срања. Ми недостигаат такви срања, сепак “животот е ебена плоча што скока“.

Имате тон луѓе кој се исполнети со мудрост, енергија која вреди да се пренесе, продуцентски таленти, ама кој К коа ќе згинете у скопјево. Ќе се сеќава некој, има ле поента сево ова?.. ИМА кога ќе се направи темел за идни генерации, за самите вас да си продолжите во животот да проповедате и да живеете од тоа. Освен ако сакате да му робувате на системот, е*ени батерии. размислете на тоа !

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 13th, 2006, 3:27 pm 
Отсутен

Регистриран: Февруари 27th, 2005, 2:48 am
Мислења: 506
[quote="Kenobiben"]Íåçíàì êàêî

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 13th, 2006, 3:41 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Jуни 14th, 2004, 12:31 am
Мислења: 894
Локација: Tetovo , Brooklyn
epten dobro kazano....se slagam 100% so deckoto , mnogu ego-tripovi ima , mnogu omraza dodeka paralelno se "zalagaat" za nesto kompletno drugo...i btw koj ti e prof Viklajski?:)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 14th, 2006, 3:03 am 
Отсутен

Регистриран: Maрт 13th, 2006, 3:38 am
Мислења: 17
Kако што напоменав предходно, его трипот е дел од нашето секојдневие, во секоја сцена го има.Расправиите не придонесуваат кон ништо, освен самодеструкција (у овој случај моја :D ) . Простете што се мешам, сепак тоа го правам зошто сум носталгичар, ми недостигаат некои срања. Ми недостигаате сите вие, заедно како некогаш. Реп филмот од секогаш бил и ќе биде у тој филм. Најмалце од се очекувам да се смените, но бидете единствени во своите цели, чисто заради сцената. Сакам да успеаат сите надвор од овие граници, зошто ве почитувам сите без ебан фидбек. Криво ми е што има тон македонски реп кој не успеал да пробие на пазар, кај нас, или пак надвор. Уште еднаш простете, што се мешам во вашата сцена, нема никаква злонамера, ме знаете :wink: .

Носталгичар

п.с. Проф. Виклајски е - МС Виклух Скај - од Бед копис, 43 Зла. Човекот има оставено на српската реп сцена, најдобриот реп албум некогаш направен, топ продукција, лирика. Зошто тоа го мислам, зошто е е*бано искрен во тоа. Реп реп, хе хе реп реп заШто брате виклер.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 14th, 2006, 9:15 pm 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Maј 26th, 2004, 2:52 pm
Мислења: 1745
Локација: Los Angeles, CALIFORNIA USA
kenobiben, navistina interesen ti e prviot post ....hm...ama imam edna zabeleska so se slucuva na forumov, i ospto vo ''rap'' zivotot vo mkd....znaci si te kazuvame, ima super mislenja supe4r sfakanja i super planovi,....ama za zal nema nitu eden slucaj koj dosega potegnal po svojot poteg za toa nesto da go promeni..toa ti e isto brat kako i situacijata so politikata vo mkd....site vleat loso ova loso ona...i pak glasaat za istite ljuge i pak tie isti ljuge gi ebavaat...bez da ima nikakvi promeni...
znaci ne znam dali ke me svatite...ama mislam deka ne samo so ni treba plan...nego detalno analizirana strategija za rapot vo mkd....so drugi zborovi ni treba RAMKOVEN RAP DOGOVOR!.....

pozdravi i POCIT!

Слика

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 15th, 2006, 12:32 am 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Jуни 14th, 2004, 12:31 am
Мислења: 894
Локација: Tetovo , Brooklyn
Kenobiben , se slozuam isto i so ovoj post :) a i so agato isto taka , poso ako ne se naprae neso u vrska so toa , mada tesko deka moze da se naprae poradi gorenavedenite prichini od kenob..

p.s Vikleer:)) znaev deka na nego mislish :) inache my favorite grupa e bad copy , na chelo so Ajzak :) "svi bi ste hteli da vas jebe bekam u chmar i u picku" :))) respect

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 15th, 2006, 8:24 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Maрт 26th, 2005, 4:17 pm
Мислења: 2628
Локација: ваму таму
Поздрав и почит до носталгичарот! :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 15th, 2006, 10:29 pm 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
Напред народе напред народе :D Нека ми е простено не зедов ап4ето :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maј 22nd, 2006, 9:03 pm 
Отсутен

Регистриран: Февруари 13th, 2005, 11:23 pm
Мислења: 500
Локација: United States Of Trnodol
ovde idat mnogu luge od HC rap scenata

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 5 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап