freestyler Напиша:
super za novata grupa..ja slusnav prvata traka vo celina e dobra ..mesija
mnogu slabo recitira treba mnogu da vezba za da se podbri vo recitalot mislam uste e rano za da snima vo studio ..ama toj si znaj najdobro negov e izborot..jas samo si go iskazav muislenjeto..pozdrav
Ова е последното мислење на Коста
А ова е претходното:
Freestyler(Текстови на песни)
МислењеПуштено на: Нед Мар 19, 2006 12:11 am Предмет: Одговори со цитат Промени/Избриши го ова мислење Избриши го ова мислење Видете ја IP адресата на членот
zakon e trakata pozdarv do trojcata ....
Не знам што ти е целта, ама твоите мислења не се совпаѓаат...(не се праам дека е добра, сепак таа ми е прва трака..А за наредните ќе отцените сами) Како второ рапер не си само ако снимаш,рапер треба да бидиш и на дело, со душа,љубов и почит кон братството...Никој не бил перфектен ко снимал прва трака, ниту јас ниту никој, туку со вежбање и надоградување на искуството се добиваат подобри резултати..ВАЖНО (според мене) е она што го чуствуваш да го изразиш), и Tony Yayo од 50cent дружината рецитира убаво, ама сепак не го рецитира она што му лежи на срце, туку ОНА ШТО ЌЕ МУ ГО НАПИШАТ!! Епа тоа е мојата дефиниција...Да преминеме на друга тема...
.Знам за сите закани, и за сите поздрави што ќе сте ме тепале со Диме..Епа брат кога сакаш ќе дојдам во Битола и истепајте ме да ви се напрај ќефот еднушка за секогаш, па да видам дали ќе биде доволно, и дали ќе добиете ПОЧИТ за тоа....Ама знајш што?? Со тоа ништо нема да решите, само што ќе си добиете само уште еден голем минус..тоа е сигурно..А не знам како го смена мислењето за толку кратко време?? Или имаш слушнато "доверливи" информации, дека јас сум зборувал лошо за тебе!! Како прво не се знаеме ни лично, ниту пак со Диме се знам лично, па да серам за некој..а ако сакаш донеси го тој што ти кажал, лично да кажи пред мене како било и што било, па јас да ја отворам мојата уста и да ти кажам една друга вистина...!! Како второ не сакам да се расправам, не сум таков тип на човек..Ако мислиш дека имам нешто против тебе, ела ќе пиеме едно кафе, и ќе ти објаснам се како што мислам, па да нема забуни..Твоја е одлуката , дали ќе создадеш еден пријател, или ќе изгубиш еден!!!