Сега е точно : Jуни 16th, 2025, 12:02 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 20th, 2006, 5:09 pm 
BigM_gosho Напиша:
Abe Mesija tebe izgleda nekoi raboti ne ti se jasni a?

ke ti se razjasnat za brzo vreme

ne sakam sea da se raspravam ili da pisam ovde da se reklamiram
ke ti objasni i Nerv podetalno...

Што ти е бе? Мене сите работи ми се јасни, и не знам што толку си накурчен на мене...Ама ако, ти си знајш во колку работи сум ти помогнал и кога ти било најтешко сум ти се нашол..Ама ти си знаеш, какви работи сум направил за тебе ..А со тоа што овде се прајш "џек" пред сите Хмммм....А јас пред тебе направив муабет со Нерв, ако самиот слушна..И не сакам да се рекламирам, како што напомена ти, туку сакам да им кажам на другите дека работиме сериозно за да стигниме до определена цел, ама изгледа дека немаме иста цел јас и ти..Ама тоа е..Нема потреба јас да се расправам на форум, и да праам збрки .. Ама среќно понатаму!!!Месија не го барај повеќе..заврши нашата приказна...Почит за тие што ме почитуваат!!!

Кон врв

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 20th, 2006, 5:32 pm 
freestyler Напиша:
super za novata grupa..ja slusnav prvata traka vo celina e dobra ..mesija
mnogu slabo recitira treba mnogu da vezba za da se podbri vo recitalot mislam uste e rano za da snima vo studio ..ama toj si znaj najdobro negov e izborot..jas samo si go iskazav muislenjeto..pozdrav

Ова е последното мислење на Коста

А ова е претходното:

Freestyler(Текстови на песни)
МислењеПуштено на: Нед Мар 19, 2006 12:11 am Предмет: Одговори со цитат Промени/Избриши го ова мислење Избриши го ова мислење Видете ја IP адресата на членот
zakon e trakata pozdarv do trojcata ....

Не знам што ти е целта, ама твоите мислења не се совпаѓаат...(не се праам дека е добра, сепак таа ми е прва трака..А за наредните ќе отцените сами) Како второ рапер не си само ако снимаш,рапер треба да бидиш и на дело, со душа,љубов и почит кон братството...Никој не бил перфектен ко снимал прва трака, ниту јас ниту никој, туку со вежбање и надоградување на искуството се добиваат подобри резултати..ВАЖНО (според мене) е она што го чуствуваш да го изразиш), и Tony Yayo од 50cent дружината рецитира убаво, ама сепак не го рецитира она што му лежи на срце, туку ОНА ШТО ЌЕ МУ ГО НАПИШАТ!! Епа тоа е мојата дефиниција...Да преминеме на друга тема...
.Знам за сите закани, и за сите поздрави што ќе сте ме тепале со Диме..Епа брат кога сакаш ќе дојдам во Битола и истепајте ме да ви се напрај ќефот еднушка за секогаш, па да видам дали ќе биде доволно, и дали ќе добиете ПОЧИТ за тоа....Ама знајш што?? Со тоа ништо нема да решите, само што ќе си добиете само уште еден голем минус..тоа е сигурно..А не знам како го смена мислењето за толку кратко време?? Или имаш слушнато "доверливи" информации, дека јас сум зборувал лошо за тебе!! Како прво не се знаеме ни лично, ниту пак со Диме се знам лично, па да серам за некој..а ако сакаш донеси го тој што ти кажал, лично да кажи пред мене како било и што било, па јас да ја отворам мојата уста и да ти кажам една друга вистина...!! Како второ не сакам да се расправам, не сум таков тип на човек..Ако мислиш дека имам нешто против тебе, ела ќе пиеме едно кафе, и ќе ти објаснам се како што мислам, па да нема забуни..Твоја е одлуката , дали ќе создадеш еден пријател, или ќе изгубиш еден!!!

Кон врв

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 20th, 2006, 6:18 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 30th, 2005, 8:20 pm
Мислења: 596
Локација: Bitola metropola(Arnautmala)
mesija slusaj vaka jas sigurno ne gi pocnav raspraviite so tebe ..ti bese toj sto pocna PRV jas ne sum covek sto saka da se kara toa da ti stane jasno..edno vreme se sredija rabotite se smirija nekako strastite i jas bev prviot covek sto mu rekov na teror koga ke dojde mesija bt da dojdite kaj mene da se razberime so zbor ..a ti za vozvrat pak pocna so ogovaranje i so plukanjeto na moite ime.. a za mislenjeto prvo koga go prativ nemav dovolno vreme ad objasnuvam posiroko i zatoa toa go napisav ..a vtoroto mislenje ne bese so losa namera ..neli ova e forum se prifakaat sekakvi kritiki..sto te iziritira tolku mislenjeto..i ne si tepaj takvi filmoj deka nekoj ke te tepa mozi toa go ima receno dime vo moment an nervoza ..jas licno ti garantiram deka nisto nema da se sluci i deka dime
ne e takov covek kakov sto go mislis..eve na zurkata poveli dojdi ke napravime muabet ke gi rascistime nedorazbiranjata ...pozdrav

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 20th, 2006, 7:32 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Јули 29th, 2004, 12:26 am
Мислења: 583
Локација: И да ме најдеш , што ?
хехех абе кико
види прво кога јас го пратив мисленњето после зборај
тоа беше пред да збораме со тебе ... ти текнува ?

од ко пишав ти ми се јави после и се видовме ..

како сакаш... твоја работа.
а за то колку си ми помагал знам немај гајле за то

од Терор!

Fear Denies Faith!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 20th, 2006, 7:33 pm 
Отсутен
Членски аватор

Претходниот пост беше од Терор.

Fear Denies Faith!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 20th, 2006, 7:36 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Maј 25th, 2004, 10:28 pm
Мислења: 1048
Локација: Silitus - The Power od Divinity
Slipi dobro... si pishuva na kraj deka e od nego :)))))))

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 20th, 2006, 7:46 pm 
Отсутен
Членски аватор

Доктор , ако ... да си нагласам јас :)

Fear Denies Faith!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 20th, 2006, 7:46 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

nemoj samo mnogu da se napregash ke te zamolam ;)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 20th, 2006, 9:26 pm 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Maј 26th, 2004, 2:52 pm
Мислења: 1745
Локација: Los Angeles, CALIFORNIA USA
kiko i teror...odma sami da si gi izbrisite postovite!!!!!

Слика

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 20th, 2006, 11:19 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

ostaj gi be nivna rabota si e toa ... samo da ne se karaat tuka :))

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Google [Bot] and 7 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап