Сега е точно : Jуни 19th, 2025, 1:11 am

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 14th, 2005, 8:50 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Октомври 31st, 2005, 9:25 pm
Мислења: 41
Локација: OHRID
Abe a da ve prasam vas neso vaka:D:D:D:D:Dhahahaha luge zaso nikoj ne go interesira za graffiti be???so e problemot...taa kultura najmnogu ja imate zapostaveno...a svarno vredi..mnogu e dobra!!!

OBC -=- OHRID BOMBING CREW NA ZID SMRTONOSNA KOMBINACIJA!!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 14th, 2005, 11:05 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 30th, 2005, 8:20 pm
Мислења: 596
Локација: Bitola metropola(Arnautmala)
Doktor_ Напиша:
ima mnogu za zborenje ... i mnogu mislenja ne mi odgovaraa, osobeno na freestyler ... ali za toa potoa ... momentalno ke kazam deka se opredeliv za rapot zatoa sto kako i sekoj vo denesnicava(bar povekete) se opredeluvaat za nekoj vid na muzika, a sekoj vid si nosi svoja droga :PPP ne ozbilno, ednostavno i prosto, pozadinite, udarite, lirikite se onie koj najveke mi odgovarale da gi slusam od bilo sto drugo ... pa zatoa i zastanav na patot po koj rapot vodi, samo ne do max ...

DOKTOR JAS GO KAZAV MOJOT STAV SEGA DALI NA NEKOJ MU ODGOVARA ....NE SE ZAMARAM..OKOLU TOA ..

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 15th, 2005, 1:38 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Maј 25th, 2004, 10:28 pm
Мислења: 1048
Локација: Silitus - The Power od Divinity
freestyler Напиша:
Doktor_ Напиша:
ima mnogu za zborenje ... i mnogu mislenja ne mi odgovaraa, osobeno na freestyler ... ali za toa potoa ... momentalno ke kazam deka se opredeliv za rapot zatoa sto kako i sekoj vo denesnicava(bar povekete) se opredeluvaat za nekoj vid na muzika, a sekoj vid si nosi svoja droga :PPP ne ozbilno, ednostavno i prosto, pozadinite, udarite, lirikite se onie koj najveke mi odgovarale da gi slusam od bilo sto drugo ... pa zatoa i zastanav na patot po koj rapot vodi, samo ne do max ...

DOKTOR JAS GO KAZAV MOJOT STAV SEGA DALI NA NEKOJ MU ODGOVARA ....NE SE ZAMARAM..OKOLU TOA ..

abe dobro nikoj nisto ne ti rece, ednostavno si kazuvam deka ... moe mislenje e deka rapot tesko deka moze da ti go pokaze pravilniot pat... toj moze da ti kaze i ukaze na toa deka vo svetov ne e se taka rozevo, no dosta i od lirikite ukazuvaat na nasilstvo itn ... znaci toj te upatuva na mnogu sranja... za mene rapot mi gi otvara ocite za mnogu raboti sto se slucuvaat vo svetov ... no znam deka rapot ne mi e zivotot ... zatoa sto toj utre nema da mi dade leb ako nemam ... ne za drugo ne ziveam vo sredina vo koja so muzikata mozam da egzistiram.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 15th, 2005, 1:45 pm 
Отсутен

Регистриран: Jуни 8th, 2005, 12:45 pm
Мислења: 60
Локација: strumica
sega ke zavrsam....sakam da kazam deka jas seopredeliv za rap zatoa sto mislam deka ima nekoi raboti vo rapot koi mi pomognale primer pred da pocnams o rapot bev mn..cuvstvitelna i ne mu vozvrakav na provokaciite a koga pocnav so rapot sega su poinakva od rapot svativ deka ne treba mu kutam na sekoj deka a i deka ne treba da se zamaram so nekoj koj ne me podnesva.Deka od rapot ke izberes pravlen pat toa ne ama deka moze da ti pomogne deka mozes da se anjdes vo nego e toa da.
a koga slusam rap samata rap pesna me ispolnuva....
aj begam za da ne pisam raeferati..

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 15th, 2005, 1:47 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Maј 25th, 2004, 10:28 pm
Мислења: 1048
Локација: Silitus - The Power od Divinity
tocno taka

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 15th, 2005, 8:42 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maј 26th, 2004, 6:08 pm
Мислења: 266
mene pa rap samo me napravi pobuntovan.u osnovnu epten bese onakoj miran povlecen(ne vikam deka ne sam ebaja i tga e imalo toj samo sam bija povlecen:))a sga be bidnaja sam prav baraba:)piju,ebu,tepam,kradu, siluju,pljackam banke,avioni sve zivo.joste pirs mi fali

ufffff ama mi e dosadno

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 15th, 2005, 8:43 pm 
Отсутен
Членски аватор

p.s.dobi dnska agroklimatologiju 8. neka puknev dusmani:)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 16th, 2005, 5:05 am 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Maј 25th, 2004, 9:50 pm
Мислења: 738
Локација: Jurassic Park
lud si be brat lud si najlud ako ne!! pozdrav od svi nas tuja ja zao i maestro ziveli ziveli cmok cmok cmok ljubim te ljubim te te amo te amo sagapooooo

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 16th, 2005, 4:42 pm 
Отсутен
Членски аватор

ajdeeeeeee i na vas golem CMOK!:*

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 16th, 2005, 7:04 pm 
Отсутен

Регистриран: Jуни 8th, 2005, 12:45 pm
Мислења: 60
Локација: strumica
da ne zabegvate malku od temata mislam malku od pojek mislam deka ne bese tema vaseto sakanje ama ako tolku se sakate ok ne e tolku strasno i cmokkkkkkkkkkkk od mene...

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 5 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап