ИЗБОРОТ Е СЛЕДЕН
1. Chamush
2. CrImInaL
3. Ekipata & BeGGaR
4. Navigator
5. Teshki
6. Endemix & Duhot
7. Siv Dom
8. Necroza
9. Master & Faster
10. Ninja i Jass
11. Smireniot
12. Mrakot
13. Aleksandra M.
14. T Klan
15. UH Clan Gang Man
16. Amorfis MC
17. Riste R.
18. F.N.S.
Значи, изборот падна! Сите групи што не се избрани не значи дека не се добри, имаше и пријавувања надвор од терминот, но најпрво се разгледуваа тие што се во терминот. Знам дека ќе бидат разочарани остатокот ама мора 18 групи/поединци да бидат избрани ништо повеќе. Можеби грешам но што е тука е, немој да очајувате, дискрецијата ќе биде задржана за конкурсот. Единствено што можам да помогнам во моментов е да им понудам/изработам инструментали на тие што не се избрани во конкурсов. Битното е дека секоја година ќе има ваков конкурс од мојата продукција и се надевам дека ќе ве видам наредната пак. Значи овие групи/поединци што се примени на овој конкурс нема да можат да се пријават на следниот. На групите/поединците што се избрани деновиве ќе им се испратат мејлови на кои ќе им биде соопштено како ќе се одвива понатамошната работа околу снимањето. Поздрав !!!
PS. Имаше случаи на кои се испратени песни, а не ми биле пристигнати на мојот маил. Значи може и тоа да е една од причините. И извинете ми за доцнењето од 1 ден...
AGO (edna Ljubov)