Start of twins buffer: Wed Aug 17 01:00:27 2005
Session Ident: twins (
[email protected])
<twins> dali si spremen za fs kazi
<[-DUDO-]> ja i ti?
<twins> da onaka be ljutenje
<[-DUDO-]> kao sakas be
<[-DUDO-]> imas user na makrap.tk
<twins> ne underground sme neli
<twins> ti si izgleda komercijala
<twins> ke pocnis ili da pocnam
<[-DUDO-]> abe, aj da naprajme eden da go stajme na forum
<[-DUDO-]> ako sakas?
<twins> vazi be
<twins> samo pocni
<twins> mozi
<[-DUDO-]> moze be
<[-DUDO-]> aj ti prv
<[-DUDO-]> ja dur go pisuvam
<[-DUDO-]> moze?
<[-DUDO-]> celo da go napisam
<[-DUDO-]> pa posle
<[-DUDO-]> ok?
<[-DUDO-]> aj po4ni ti
<twins> vide se drugar kakov si grd doagam sega prtprt na ovaj ritam kako niz dupot ti skitam ke te
rinam ke te skinam kako eben sneg pa ne mozis so mene ti si mek pa ova nee eben play back
<twins> ajde pocni kopile
<twins> vo kosa si celiot isatiran izglupiran i trgnigi tie tvoi ebeni zabi zosto mojot stil sega ke te
abi
<twins> go smena be fejker
<twins> ajde
<[-DUDO-]> Verbalno te masakrirav, ne ti e ist izgledot fizi4ki/jas sum bolje od tebe, ako gledas od
plan muzi4ki/Opasen si, crnec vo dusa si od stalno/ebi sega toa, jas te rasturiv fatalno/te rasturiv
verbalno, so lirikovna vestina/so opasna rima, na bina te skina stotuku zina
<[-DUDO-]> Jas vo rapot sum REAL, ti vo rapot si FAKE/raperiste opasno slusas ''SHAKE, SHAKE,
SHAKE''/Shake them all, jas sum harcore ti nemas nitu eden zbor/Ritamot ti bega, navigator si spor.
<[-DUDO-]> SEA USTE PISUVAM
<[-DUDO-]> PO4EKAJ USTE MALCE
<twins> sega
<twins> ajde
<[-DUDO-]> a ti be?
<[-DUDO-]> aj pisuaj ti malce
<[-DUDO-]> ja dur pisuem
<[-DUDO-]> aj po4injam ja
<twins> nemas rimi
<twins> zato odnas go primi prvzamene si samo eden ribarski bel crv
<twins> nemas rima brat
<[-DUDO-]> Nemas izbor, koj pat sega ke go biras, ne si raper ako rap zurki organiziras/stil opasen,
strasen, kako nikoj drug sto nema/no da se boris li protiv mene, sega si vo dilema/Te gledam tebe,
gledam maz ili zena/ebi sega toa, vazno umiras na scena/
<[-DUDO-]> Te poraziv te ebav, te unistiv verbalno/ne slusam zborovi od tvoeto srce nelojalno/idi kaj
majka ti u pi4eto, za tamu imas i pokana/stihovive ne se obi4en FS/svati gi kako zakana/Pi4ka
rasplakana, po doelot so mene/tvojata bagra moze samo kurov da go krene!!
<twins> ej citaj
<twins> so mojata rima te cukam poleka vo grp
<twins> pa slisni ti da vidis koj na rapot e tvrd
<twins> sega ke te skinam nema sto da kazes
<twins> ako nesto kazes samiot se lazes
<twins> so mojte rime te gonam rinam
<twins> se razbira trojca ke ve skinam
<twins> iminja sega ne spomenuvam
<twins> so mojte zborovi ve skamenuvam
<twins> se pravite deka ste premnogu dobri
<twins> rimite moj se borele so kobri
<twins> se pravite demek nekako rapuvate
<twins> samite sebe se glupirate
<twins> mislis deka imas negakov stil
<twins> ti si samo zamene zaeban debil
<twins> sega sakam protiv mene nesto da reses
<twins> celiot smrdis odi da se presleces
<twins> vo sebe nosam mamec
<twins> tebe ke te udavam so tvojot lanec
<twins> mislis raperski se nosite
<twins> odi treva da kosite
<[-DUDO-]> ...
No such nick
<twins> ajde zbrzni
<[-DUDO-]> Vo bilo koe vreme/so rima ke te deformiram/i sega so majkot i so rimive se
transformiram/auuuuuu opasnost se naplizuva Dudo/napaga tvrdokorno masovno i ludo/te resiv site/sekoj
gomnar beden/bev sam samo eden/a sega koj e sleden?Koj ke se soo4i so mene, so ovoj verbalen
udar/podobro otstapi, ajde bidi mudar
<[-DUDO-]> Opasen so lanec, celiot so tetovazi/sto imas da kazes ajde sega ti kazi/NISTO NEMAS!!! abe
doj ispusi go/probaj mojov rap record ti srusi go.Kap4e naopaku, edna golema maica/pantalonite do
kolena, no pod niv nemas jajca/
<[-DUDO-]> kaj otide be, brat?
<twins> slusni sega kopile ti za mene sto seres nemozes so mene da se meres i so mojot brat wwest nmije
sme the best doagame vo res no gledam na tastaura ti so prstite mavtas mozs samo kurot da mi go pavkas
<[-DUDO-]> trgni se od patot ku4ko mala glupa gadna/ne ti e veke tolku tesna dupkata zadna.Stvarno si
strasen kako nevino pi4e te kinam/so rima te unistuvam na bina stotuku ke zinam/da vidam koj e opasen
ko lav/site ke gi sredis, a od site ti e strav./Ne si zdrav, gi imas site pi4ki znam/no sekogas po
ulici ti se setas sam
<[-DUDO-]> ke te tepaat, ako, so najopasnite se znaes/a so nikoj ne se poznavas i znam deka se
kaez./Opasen na izgled, 10 lanci okolu tebe/sekoja cura sto ke ja vidis ja nosis pod kebe/''kurot ne
ti porasnal a vikas ebes sekoj den''/na izgled si raper, a vo dusa si krem
<[-DUDO-]> te gledam tebe, gledam zena ili maz?/ustvari izvini za se, ti si opasen mafijaz/Sporedba,
tebe i pi4e, hmmm sinonimi, pa dali gi primi moive tvrdokorni rimi
No such nick
<twins> s
<[-DUDO-]> <[-DUDO-]> te gledam tebe, gledam zena ili maz?/ustvari izvini za se, ti si opasen
mafijaz/Sporedba, tebe i pi4e, hmmm sinonimi, pa dali gi primi moive tvrdokorni rimi
<[-DUDO-]> napisav preeska ova?
<[-DUDO-]> ti stigna?
<twins> sega povtorno prezentiram underground stil
<twins> pa ti ostani na ritam ako zivotot ti e mil
<twins> komercijalata vo skopje stotoku pocna
<twins> bitkaka zakazana navreme tocna
<twins> krvolocen sega za sekoja kucka
<twins> vremeto dojde da ja opisam tvojata slucka
<twins> sega klucka na racete na site vas
<twins> me molite mene pa zatoa nema spas
<twins> zlusnigo mojot glas slusnigo mojot zbor
<twins> ajde kopile pisi
<[-DUDO-]> so moive liriki, psihi4ki ve povreduvam/bolje sum od tebe, podobro da ne sporeduvam/Od
madafaka rimi sega pagjas vo depresija/moive opasni liriki site ve obesija
<twins> tvojata rima ne vredi svrtise zadtebe e drugarti fredi od filmot so djejson
<[-DUDO-]> RAP mojata profesija, a pokraj rabota mi e i opsesija/ kazi koj e pobednik vo ovaa FS
sesija/ Dudo, da, provokator star, abe trgni se od scenata, da te ebam u 4MAR!!!
<[-DUDO-]> Brat razmisli sega dlaboko vo sebe, ajde napravi sporedba megju mene i tebe/ I sto resi, se
nadevam ne zgresi, povtorno otide doma, za mama da te tesi
<twins> abe trgnise od scena mene nikoj ne me smena,sekoj mte gnjavi so mojte rimi kako mravi ti
vleguvaat kako virus,ti si tifus,so vo ovoj fs pretstavuvam moj stil i karakter a ti vo ovaa igra si
samo akter
<[-DUDO-]> pa kazi sto ke kazes, nemas zbor nitu eden/vo rapot sum edinstven eden, a ti voopsto ne si
vreden
<twins> ne navleguvaj tolku filizofski
<[-DUDO-]> klosar beden, u gz da ti na4ukam vibrator, otstapete koga recitra Dudo Rap Narator/
Provokator, lazni raperi stopiram kako brana, a pederlana kako vas, gi jadam kako hrana/
<[-DUDO-]> Rapot tvoja mana, a moj prav pat,
<[-DUDO-]> koga mene ke me vidis, 4uvaj go tvojot vrat
<[-DUDO-]> Brat slusaj vamu, MAMICU TI IBAM
<[-DUDO-]> ke te zgazam so rimi kaj i da te vidam
<[-DUDO-]> Ke te resam, ke si otidam, a ti ke pla4es po presmetkata fatalna
<[-DUDO-]> ke pla4es od mojata rima nenormalna/fatalna, verbalna, unistuva4ka vestina
<[-DUDO-]> umre stotuku ja stavi ednata noga na bina
<twins> ti mi skokas sekojdnevno nad mojot kur pa si mislis deka rapot e krienka i zmur pa odi dete
sega ke te frlam kako zar pa doagam mene zosto rapot od gospod mi e dar
<[-DUDO-]> a da, sega slusaj, imam jak plan/go crnis kanalov so losi rimi, na #smederevka ti treba ban/
<[-DUDO-]>
<[-DUDO-]> kako ke se spravis, te unistiv so tastatura/pazi sega doagam, so pekolna bura
<[-DUDO-]> HAHA
<[-DUDO-]> Da, da, doagam so pekolna bura, a vie uste ne ste zapoznaeni so ovaa hip hop kultura/
<twins> se pravis deka si nekako raper no doagam jas so dodz viper pa sega dete povtorno se kriete odi
doma da se miete nemozis so mene se pravis 2 pac no ti si samo eben glupak
<[-DUDO-]> opasni ste sega, spremni txtovi za kanal/pravite COPY PASTE tuka, a vikas na rapot si
kral/dete stvarno mi e zal, ama ne te biva stvarno/pazi sega... te unistuvam fatalno
<[-DUDO-]> normalno, se znae, deka sum podobar od tebe/
<[-DUDO-]> abe site protivnici KOJ VE EBE!!!
<twins> so tvojata sarpa mislis imas darba no
<[-DUDO-]> Dupkata od pozadi ti raste, veke ne ti e tesna/ tvojata lirika vo rapot veke ne e interesna/
<twins> EJ CEKAJ MALCE
<twins> EJ CEKAJ MALCE
<twins> EJ CEKAJ MALCE
<[-DUDO-]> kazi
<twins> cekaj da odam da se mocam
<[-DUDO-]> Stom ke me vidis, begas na kilometri, po duelot so mene osekas 17 SANTIMETRI!!!
<[-DUDO-]> aj de ja ke pisuam
<[-DUDO-]> ok?
<twins> dali sakas na mali zborovi rimi da klavame
<twins> itaka te postrav ovaa bitka
<twins> sega vo ovoj ritam doagam kako sv.petar vije skopje begate od kilometaj
<[-DUDO-]> deka si peder nemora da zna4i/ednas u denot ako na 5 kura se ka4is./Moze sekoj da recitira no
ne e sekoj MC/moze sekoj da e raper no retko koj e vistinsk
<twins> jas od bitola napagam kako sv nikola
<[-DUDO-]> Vistinski i lazni, srekni i tazni/nekoj ne pripaga vo rapot, a nekoj mnogu se vazni./Vo
listata za unistuvanje ti si prv pred site/a jas sum toj sto ti gi broi tebe dnite/no so rimi te
ponizuvam porazuvam oboruvam/site takvi kako tebe verbalno gi pokoruvam.
<[-DUDO-]> MADAFAKA!!!
<[-DUDO-]> aj dosta e od mene
<twins> kazi nesto
<[-DUDO-]> ok
<[-DUDO-]> samo moment
<[-DUDO-]>
End of twins buffer Wed Aug 17 01:00:27 2005