<[RaPeRkA_Bt]> sega jas nastapuvam so ritam ke rapuvam...od rimi glava ke vi zamatuvam...sega ne znaete sto ve ceka...ke begate kako picki koga ke me slusnete...ne sum lazan sega sum tazna se skaraf so eden skot ama jebiga so rapot se druzam vo ovaj mal rap krug kruzam jas ne se sporeduvam so vas lizaci na gas:)
<Ready_To_Die> epa epa epa mamli nema vreme da ceka/tuka roka so mc arsa ili arsa mc/nekoj demek nesto a ispadnaa picki/doaga prilep doaga kumanovo/ebi aracinovo:))nema veza/marija raperka bt stavisi proteza/seuste si mala/odi citaj si stihotvorbi/"srce za tebe me boli":)))ovaj dolu/za tebe kund fu:)))
<Ready_To_Die> aiiiii/bum baj baj/ima da te ebam na 2ri maj:))))))))))))))))/doagaat makedonskite smif n wessun/za site vas pogolem kur/old school new school/vrati se na osnovata/sakate hip hop kolku hitler na evreite kozata")aham
<Mc_ArsA> Mc_ArsA [RaPeRkA_Bt] Ready_To_Die kombinacija trojna/sto poveke da se roka sloboden stil/sto poveke da ima rima brojna/koj ke se svrti protiv nas kako krokodil/debil/od ku* mleko ispil/so pravi raperi nema diranje/pred da se potkacis so nas/podobro razmisli za pravilno izbiranje/nemam razbiranje kon nikoj/ve mavaat mojte stihoj/tiho kako letno vetre/go seram i toj petre-ebi vetre
<[RaPeRkA_Bt]> protiv mene ne mozes sega ne si svesen sto praves i ne znaes so koj si imas fateno rabota..jas lazna?kazaf sum tazna me povredile i ostavile ama se vrakle taka i ke bide i so tebe kiko i ako me lazese deka si poinakov se pravese ...si imam super muabet so mc_arsa primer za vistinski raper a ne za lazen hc
<Mc_ArsA> megu nas nema lazni/ima taze i stari/rapuvam od ljubov a ne za pari/meram ulici i trotoari/po celi denovi/vo rapot vlegoa mnogu novi clenovi/zivi ne izglegoa/a mrtvi pa ic/so nas ima koj da se dici/ne se pici ne se kurci deka si hard core/sega ke go ostavam na Ready_To_Die poslediot zbor
<Ready_To_Die> podgotve da umram kako bigi 97/dojdete ke ima krv kaj sto ke ve sretnam/jas ja vrsam misijata ova e kombinacijata/ve nizam kako tutun na igla/neznam so koj i zs si bila/ti bidi povredena bidi skrsena/a tuka mojata ekipa e nedobredojdena/zosto pederite se plasat se lizat se zanasat ajde prodolzuvame jas i arsa ne odolzuvame
<[RaPeRkA_Bt]> abe zs so mene se sporeduvas jas rapuvam bez prestan ti si nisto spored mene koga ti go slusam glasot mi se losi ne se trosi ne mislsi rimi nisto ne ti cini
<Mc_ArsA> Ne e lesno moeto srce da se sopre/ke lega pod zemja sekoj sto ke se obide da me dopre/i da se doblizi/ke mu kazam "raperu ku* mi lizi"/pred mene ke mizis/i ke igrame koj te pogodi/ajde da vidime sto se dogodi/moite zborovi ostanuvaat zapecateni/posle fs site ke se cuvstvuvate do smrt izmlateni
<Ready_To_Die> jo jo ne se smej/sine pej sine pej/doagam kako kasius klej/kuckata saka majk da roka/zosto nikoj ne se nafaka da mu go pusi/vie smejte se a mamli ke so arsa ke ve srusi/koga doagame nie i zidovite imaat usi:) roka teflon uu shit my will/jas sum pelagoniskiot sin/ednas kuckata so mene se ebese/zatoa sega dobro fs mavase:)))
<Ready_To_Die> hip hopot ne e patiki i obleka hip hopot ne e ebana si moda/mojte tekstovi idat od pod voda/roka biggy/nikoj ne se sili/ne e smel/a vie vo raka so cesel/nema veza dremete po parkovi/sonuvajte za mc/sakate pari sakate spotovi albumi promocii/ova se odnesuva za site picki opsto/a tuka se i vistinskite cvrsti kako makedonskia falanga/ready to die aka mamli od vas pravi sarma:))
<Ready_To_Die> pozdrav za mc arsa:)
<Mc_ArsA> ne samo naslovi da prezentiras/nemoj da mislis deka ke me impresioniras/tvoeto smeenje ne sozdava impresija/kaj mene toa moze da dovede samo do agresija/nova sesija/sekoj protiv sekoj/ajde da vidam dali protiv mene ke se svrti nekoj
<Mc_ArsA> i pozdravi od mene do Ready_To_Die
<Ready_To_Die> koj ke se svrti a koj ke se svrti/koga idam jas sekoja kucka se trti/sloboden stil ako zivot ti e mil:)ajde uste malce/sekoe pice stana raper/zabi toa/prilep kumanovo seuste ke roka/da da dobro e ne deka se falime/tuka so mc arsa site ke ve spalime/dlobala/pozdrav do sekoj hc budala
<Mc_ArsA> site barate rimi kako reket/vidi sega nie sme na red/pravite raperi/mrzime amateri/ne mi seri/pred prozor ne se deri/ve beram kako jagodi od pole/more vole/nauci za pocit/Mc_ArsA ako mozes pogledni go vo oci/a i so Pp_Crew ne se zakacaj/po obicaj/dvajcata ideme da vidime sto ke se stori/da vidime koj uste pred ziv ke stoi
<Ready_To_Die> ej jo jo ne davi so krem de la krem/jas rokam maj vie trosite parfem/seuste sum svez/opstojuva kako fidel kastro ili kastro fidel/vakvo nesto ne si videl/doaga kako das efx od sahta vidi batka/makedonskiot smut da hastla/one love za mc arsa/i za site koi od srce ova go pravat/a ne pederite so lanci sto se falat/seuste kremovi ima neznam dali ke ja preziveat i ovaa zima/ej jo jo blisku sme 20et 30et kilometri/aj odi jadi pasteti:))
<Mc_ArsA> Pasteti????/hmm sega se setiv/koj so nas se dira/go srediv/pa ve ostaviv na mira/da znaete 0+0 ne se zbira/secam kako sekira/kako ostra pila/da vidam koj ke napaga sega koj ke ima sila/ke se najde sega uste nekoj atlet/sloboden stil mavame kako ptiva v let/a ne raperi koi ne znaat da brojat do 10/kremcugi/rasnete vo pole kako pecurki/i nie sme ko vas/samo sto sme otrovni/poveke od zmija kobra/ajde da vidam koj da me pobedi sega armija sobra
<Ready_To_Die> kombinacijata nastana slucajno/se vleckam kako crv po ritamot/tuka e tiggaz mc arsa i mamli pijanica/ima da go viknam mojot covek so rasta ida vi udri slakanica/ili mnozina slakanici so negovite sukanici:))/nema veza/sekoj partali neka kreva/ako nesto ima protiv/slusajki go odb se opiv:))/jas sum 15godisen genie/a mojot covek def con 5 e so 8mo odelenie
<Ready_To_Die> ooo shit/nie sme zakon/udiram kako vo hokejot so pakot/svetime vo mrakot/ide pak pak so hc rap/i so marko krale/mojot covek e vo vizba ne vo stan be/pozdrav za sarle/za site pp hip hop mc/jas sum mamli/rokam od markovite kuli pa do kumanovskata imperija/jas tvrd ko kamen vie meki kako od leb stredina:))
<Ready_To_Die> se kriete vo katakomba/doagame kako cunami koe ve sobra/stihovna borba/na toa sto sum zacrtal na toa si stojam/5 4 3 2 1 poslednite sekundi od zivotot vi gi brojam/dojde eden zamina dojde drug i toj zamina/ostanaa mamli i mc arsa tvdri kako planina
<Mc_ArsA> prodolzuvame/da recitirame/da rapuvame/udirame/laznite od strav gi umirame/tvrdi kako karpa/vie meki kako larva/kremovi so rimi kradeni se kurcat/mesto da gledat od majstorite i da ucat/neka se mucat/i da sucat i da tkaat/nema da znaat edna rima da iskazat/na bina ke baat/se lazat samite sebe
<Mc_ArsA> se prepravate vo zombi na maskembal/covekot sto site ve sobral ve izrinal/doaga povtorno/pa sega pazi begaj dodeka Mc_ArsA i mamli ne zinal/ve skinal i vas i majkite vasi prokleti/ajde sega nad nas proleti/ne mi trebaat dvogledi za da ve vidam
<Ready_To_Die> mojot stil e valkan ko svinja dlabok ko picka/hip hop i tvojot covek vriska/se borite za nesto/da vi napravime bista/ebi go viksa:)ebi ja sekoja televizija sekoe radio/jas sum istiot stariot/15 godisniot borec/sega mc arsa od kombinacijata izvrsi poteg
<Mc_ArsA> Jas sum sega povtorno/kremcugi ne vi e ugodno/udobno/pa taka e koga sedite na dva stola/imate kola imate prari imate se/vo vasite sonovi vie vladeete so ovoj svet/nie pravite hc sme primer redok/poteknuvam od dlaboki koreni/samo sum si predok/vie da molite ste stvoreni/ne ima malce sto na prsti ke sme izbroeni/a vie se nakotivte vo poveke vrsti/kako bubasvabi/kremce znaj go ova tvojata rima ke pocne da se abi
<Ready_To_Die> rece ago"se jasno se gleda"/kremovi kucki picki mc e toa sto mi smeta/ne ste svesni deka ke ve stavam vo vreka/koga sum na stihovna bitka stihovno ve tepam/ne si svesen deka pred tvojata kuka ke te cekam so sveka/seuste od povredite ve lecat
<Mc_ArsA> Ago ima mnogu raboti receno/mnogu kremcista spreceno/za nego najgolem respect/no i nasata rima ima efekt/zasekoga ostava trajna posledica/ideme so Ready_To_Die kako suvoledica/oaza vo pustina/pederi na bina/gotovi ste/pogotveni ste/ve vlecam dolu so mene/Jas sum COvekot od mrakot zemen
<Ready_To_Die> sekoj se kae/tvojot lance so 24 karati sega ne sjae/ebi begaj begaj znam fejk/bese fejk ostana/sega tvojata ekipa od strav e ispostrana/znam deka si prostak za tebe buck buck/mnogu se pojavia rap boy rap girl/site na kurov moj/site pod zemja/poteknuvam od ulicite kaj sto cekoram/kaj ve gledam ve seram
<Mc_ArsA> Plagii site ve ima vo memoar/Mc_ArsA covekot so od boga dar/pravi dar-mar/ne da se falam/kazuvam sto pravam/a i drugite go imaat toa za mene kazano/nekoi kremcista se imaat uste ne doiskazano/ne gi ostavam da mislat/sto ke smislat/nemaat mozok 1 gram/nemaat od nisto sram/neka im e aram/i lebot sto go jadat/muda ladat/se pravat najaki/na kraj samo tie ostanuvaat posereni vo gaki
<Ready_To_Die> mnogu do sega izrokavme ne e vazno/doagame i na patot e procisteno/da vidime sto naokolu se slucuva/sega tuka se skrecuva se pravi slobodniot stil/1 2 proverka za pelagoniskiot sin