Сега е точно : Jуни 16th, 2025, 8:42 am

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето: MaRs0vEc vs. vl3jd
ТемаИспратено: Maрт 31st, 2006, 1:16 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Ноември 3rd, 2004, 2:53 pm
Мислења: 328
Локација: KozleCREW
<MaRs0vEc> sega jas si sedam tuka pred pc / site da ve seram sto se pravite mc / mislite raperi ste / ne nee site ste klaberi / ebeni pederi nedozreani / da ve seram site / kratki vi se dnite i denovite / pa ajde spre4ete me ako mozete / cvrst sum kako kamen / a vie gorite vo plamen / nikoj ne mi e ramen / sega jas na mojata kosa si praam pramen.

<MaRs0vEc> sega slusam tuka mop / pa ajde proveri dali si vistinski / sega moive rima te skina / vreme mina se ka4i na bina se vrtis kako balerina / sega jas bombardiram so rimi / a ti dete od mene mnogu go primi.

<vl3jd> dobro samo ligavenje na mirc mrzam/ama na tastaturava brz i nesopirliv ko na mandolina trzam/neznam dali da te vrzam/gazam nema da te mazam ne lazam/ veruvaj vo mojava veshtina/ koja sega te skina

<MaRs0vEc> mislam deka sum sam ?? / mene mi e taman / ve pukam so rimi bam-bam / kako be peder4inja ne vi e sram ? / nemozes da me sopres koga jas recitiram / ne se kontroliram / so rimi masakriram / i koga sakam jas dirigiram / ne biram kako vas / pa ajde pederi ebete se u gaz / ako ne vi vlaga ke vi staam mast / i tolku od mene pa da vi kazam na site GAVOL DA VE ZEMEEEE!!!!!

<vl3jd> rimi isti/a jas gi imam od sekakvi vrsi/prsti ne mi treba fizi4ka sila/te masakriram so pila

<vl3jd> mrsen so rimi ko slama/ti za mene si samo dama/pa posle galama/epa nema kjuti dur mozesh/ mal prdesh/fs nema pobeda da mi zemesh

<MaRs0vEc> pa ajde nesto da kazeme / pederlana sega nie da ne se lazeme / upotrebeni rimi hahah / ti od mene do koska go primi / do vcera bese krem / ne ti teknuva be degen ? / kreten glup te staam na trup / ti si peder4e , fejker4e neznam sto da ti kazam / ama znaj deka nema da te lazam / mislis deka od tebe se pazam haha / abe peder4e koga sakam ke te zgazam ne te mazam / prodolzi nataka da mavash freestyle / da go seram tvojot style.

<vl3jd> sakash samo na mic vikanje/za kopile samo plukanje/nema pro4ka na vrata 4ukanje/

<MaRs0vEc> mislis deka si hc ako si napravil spot / abe peder4e ne bidi skot / te pukam kako na kanter bot / pa sprotistavi se ako sakas / mozes ti vlade na kur da mi skakas / koga ke go lapnes ke pocnes da povrakas / vrati se vo 8 da nau4ish nekoj zbor / da sfatish vlade sto e toa Hard Core.

<MaRs0vEc> mozam cela vecer jas da rokam freestyle / no ti nemas zbor da se sportistavish na mene / toa e toa glup si kako tele / da te seram jas tebe i tvojata ekipa / mozete ti vlade na kurov da ripas / bez da go pipas / idi brkaj vrap4inja uste si mal / neka ti e alal ali nemas rimi haha zalam /

<vl3jd> 4ekaj lazesh sakash zaedno/ama strav, samo da me zalazesh/kje se kaesh/baesh na kopilinje

<MaRs0vEc> dosta e za vecer / mnogu mi se spie / sega ako ve najdam krv ke se lie / vlade sega od sperma se mie / a od cajkani vlade se krie / ako si maz mozes da se sprotistavish abe vlade vlade / samo vo gomna se davish / samo problemi pravish / pa izleci se sam ne ti trebaat drugari / zabolen si ti po ebenite pari / demek diler nesto sitkas mari / abe dete dete idi vo zabavishte pravi deca budali / sega koga jas recitiram nema shali /

<vl3jd> mal font na zborovi zalam/neznam koj ima a koj nema toa se gleda/rimi cela peda/gledam led a znam se stvrdnuvash/

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 31st, 2006, 1:18 am 
Отсутен
Членски аватор

Pa dadete mislenje koj e podobar fs. mojot ili na vl3jd raperot. :) sve se zali deka ne bile dobri rimite ali toa ti e..

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 31st, 2006, 11:08 am 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
Цитирам:

<vl3jd> rimi isti/a jas gi imam od sekakvi vrsi/prsti ne mi treba fizi4ka sila/te masakriram so pila

Па и за пила треба физи4ка сила. :)
А за фс-то.Марсовец подобар.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 31st, 2006, 9:48 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Maрт 26th, 2005, 4:17 pm
Мислења: 2628
Локација: ваму таму
Pa...chovekot od Mars e podobar od vlado :)
i ushte ova da ti potvrdam od moja gledna tochka:

1. Fristajlot e nishto posebno,
2. mnogu se povtoruvash,
3. poznati rimi
4. slab rechnik
5. slab napad

ali.... vazno go sredi :)

pozdrav

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 31st, 2006, 9:51 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Maрт 26th, 2005, 4:17 pm
Мислења: 2628
Локација: ваму таму
btw. ne me svakjaj greshno, ti dadov iskrena kritika!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 1st, 2006, 12:53 am 
Отсутен
Членски аватор

Znam znam , fala sepak.. treba da se podobram :) ali sepak dobro e..

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 1st, 2006, 1:14 am 
Отсутен

Регистриран: Февруари 10th, 2005, 7:56 pm
Мислења: 1959
Da da, taka e :) ama bolje si... :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 1st, 2006, 1:05 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Maј 25th, 2004, 10:28 pm
Мислења: 1048
Локација: Silitus - The Power od Divinity
leka poleka so vezbanje do podobruvanje.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 2nd, 2006, 11:55 pm 
Отсутен
Членски аватор

Normalno :) , Doktor zasto ne bese na madness be ?

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 7th, 2006, 7:45 am 
Отсутен

Регистриран: Aприл 4th, 2006, 2:39 pm
Мислења: 8
abe gjoc shto kur jadesh gomna be stho si go isekol mojot najdobar del......
podobar pa .......teshko brat znam sega nervoza te puka koga se znae vistinata.ako sakash aj pak be,ako si muzishte.

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 2 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап