Сега е точно : Ноември 1st, 2024, 2:35 am

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 13th, 2006, 1:37 am 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Maј 25th, 2004, 10:28 pm
Мислења: 1048
Локација: Silitus - The Power od Divinity
tiggaz ne ednash milion pati go imam cueno kako roka vo zivo ... duri go ima i na video od nekoj zurki ... tipot go biva tuka nema dilema.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 21st, 2006, 1:18 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 28th, 2006, 11:44 am
Мислења: 183
TDP PODOBAR 1:0

_MAJMUNI_ZAKON_

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето: haha
ТемаИспратено: Aприл 21st, 2006, 6:04 pm 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Jaнуари 13th, 2005, 12:14 pm
Мислења: 198
Локација: Запад
:) Doktor_ AGATO Mitko hahah shto me ja4ate be a? Kako ne vi e sram .. jas mu pruzam raka na tipov... stvarno go biva da sedne pred pc i da misli 2 sati fs... so edna razlika shto jas sednuvam 4itam i odma prakjam post.. duri i greshki nekoi imam da ti ebam od shto sum nemal vreme da proveram, nego ako.. repect do toj shto se sprotistavi da puca fs .. :)) Za toa go poshtuem ne za drugo.. Ali ne me znaat neli? ;)

Ma fak rap... Bolje sum be mi mozesh neshto? Ajde kje se stavime na zabava kje rokame mikrofoni, da vidish kako u GAKJI kje se seresh.. .. kako ima da goltash zborovi.. YOU WANNA BATTLE ME??? YOU MUST BE CRAZY !!!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето: uff
ТемаИспратено: Aприл 21st, 2006, 6:11 pm 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Jaнуари 13th, 2005, 12:14 pm
Мислења: 198
Локација: Запад
Kako mozev da zaboraavam!!!!! pratete go ova !

PEACE T-Playa Сре Дек 21, 2005 9:07 pm

Mi stiga private msg posle fs-to .. da vidime shto pishuva :)

Од: T-Playa
До: [TiggaZ]
Пуштено на: Сре Дек 21, 2005 9:07 pm
Предмет: PEACE Цитирај ја пораката
epa vaka peer super ti beshe Fs-ot lichno, personalno i ubedlivo me rasturi. dosta ludze mi kazuvaa za deka imam losha slika za tebe pa rekov da ti pisham i da ti dadam golem RESPECT i mir sakam, zakon choek si kako i shto mislev porano okiz. se sht o rekov losho protiv tebe go povlekuvam, i toa me rushi vo fer play, i to. Od mene mir a od tebe zavisi dali kje prifatish ili ne. A i sakav da te prasham zashto se rasturivte NRG zashto mnogu dobro funkcioniravte (ako ne e tajna mislam)??

PEACE

a da.. pa neli se vidovme na promocijata na edinstvena opcija? neli mi re4e "ej abe ja pro4ita porakata" .. ako bash mi teknuva dobro i fs ti barav da se pucneme na nekoj ritam tamo.. onaka sportski.. :) Ali ako .. neka se jadat gomna samo.. ti rekov.. you wanna battle me?? you must be crazy!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 22nd, 2006, 11:15 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 28th, 2006, 11:44 am
Мислења: 183
PA TDP NEKAKO SE LIZI MENE TAKA MI IZGLEDA A ???

_MAJMUNI_ZAKON_

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maј 15th, 2006, 8:22 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maј 10th, 2005, 10:02 pm
Мислења: 346
Локација: Rostushe City
hmmmmmmmmmmmmm abe choek aj vidi preslushaj se ziti se a shto vikash? more ne sum bil na nikakva prmocija more alooo,, a dobar si ti gleam, btw ako ne se sejkavash kaj tebe bevme jas i doktor zborevme za ova hmm... aj aj aj.... llelejjjj shto ludze daj ne se zamaram vishe be eejjjjj i shto kur ako kazam na nekoj neshto deka sum mu zgreshil ili ova ona odma lizam a. plus da vo pravo si jas mislem ushte od 87 koga se rodiv ushte koga bev vo peleni vikam daj ja da napisham eden fs da pukam protiv tiggaz nekade nakaj 2006-ta a daaaa daaasa ega se ssetiv i i imav pomosh od tatko mi znaesh toj e dobar freestiler beshe ednash so MC Hammer vo duet znaesh a ako nekoj se sejkava. hhhahahhaha OLD SCHOOL alll u suckzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maј 15th, 2006, 9:54 pm 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
и одкаде лижење ова ? -- >>Не мора да се лижи.И да излези посран не е страмота.Tiggaz е подобар.Така да не е страмота за да се лижи.Не ви се мешам ваша работа..али ова морав да го потенцирам.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maј 15th, 2006, 9:59 pm 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Февруари 5th, 1987, 7:54 pm
Мислења: 1467
Локација: Скопје
TDP пеер зошто си го тргнал твојот дел ?

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maј 15th, 2006, 11:57 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maј 10th, 2005, 10:02 pm
Мислења: 346
Локација: Rostushe City
abe peer se izprovocirav ebago i ne samo tiggaz shto kaza tuku i site drugi vikaat da be 1 mesec misleshe text 2 meseca text i sigurno podobar, ako jas mislam tolku vreme text kje ti mavav diss preku traka i odma ako ima neshto ova ona fs na forum odma se pochnuva ajde vo zivo, plus jas nikogash ne sum rekol deka sum podobar od tigash shit ali brat, mislam ja toa shto mu go pishav na pvt msg mislam deka treba da go ceni a ne ako nekoj kaze abe 1:0 za tdp odma toa da go kaze. btw ne mi e galje ich koj shto misli komu lizam kako lizam, zashto jas nikogash ne lizam i ne molam,ali za nekoj ako izvinuvanjeto e lizenje togash neznam brat. imam jas kazano i pred ova ako nekoj cital okiz e tigaaz e podobar i nemam diskusii privajkam se se sekakvi sranja ali brat ova neznam shto beshe celta na toa da go pastira pvt poraka. kako i da e ako ima potreba jas pak kje go staam toa tekstot.

P.S. I Don`t Give A Fuck What Y`all Shit`z abt me. ednostavno si teram po svoe ako za nekoj sum lizach, SUM, ako za nekoj sum Licemer SUM, ako za nekoj sum losh SUM. se shto sakate sum se shto mislite deka sum, toa i SUM. ali samo jas znam koj sum shto sum i kakov sum.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maј 16th, 2006, 10:47 am 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
Абе аман пер не си земај толку на срце.Што сакат нека велат.Преку форум демек се знај што карактер си и каков си ?Или преку мирц..Батали то.Има луѓе кој што те ценат..така да знаеш не си сам.
А ради фс одма се карате.Што сакате правете.Од мене последен коментар на ова тема - за вашиот фс.

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 11 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап