Сега е точно : Jуни 16th, 2025, 3:18 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ] 
Автор Порака
 Наслов на мислењето: fs gag0ebago vs asiite
ТемаИспратено: Јули 31st, 2006, 12:18 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Ноември 3rd, 2004, 2:53 pm
Мислења: 328
Локација: KozleCREW
<gag0ebago> mnogu si hc a neznaesh toa sto znaci , ti si mc a neznaes toa sto znaci sekoj takov ko tebe moze na kur da mi se kaci a da napravi nesto nemora da se maci , ima mnogu raperi ko tebe na tose sto mu skokaat vikaat opasni pa mikrofoni rokaat , zad pistoli se krijat so drugari se falat opasni se tie deka opasni gi branat.
<asiite> protiv a
<asiite> pazi momak:)
<CaRtEr|EmA> <gag0ebago> mnogu si hc a neznaesh toa sto znaci , ti si mc a neznaes toa sto znaci
<CaRtEr|EmA> ova ti e glupo
<gag0ebago> neznam sto si ti no znam mc ne si , dali si vistinski dali voopsto raper si , lazen si raper ne si , ke te unistam jas tebe dur da izbroish do tri .
<gag0ebago> uzivaj dobro e
<gag0ebago> lupni nesto
<gag0ebago> neam mnogu vreme
<PIJAN^KAMEN> aaa cim pocna
<PIJAN^KAMEN> nema zapirajne
<gag0ebago> asjde
<gag0ebago> ajde
<gag0ebago> oaky okay
<asiite> ej gago ebago ti si dete na ago te brisam ko tornado mnogu si brz na tastatura ke vidis koj e mc koj ko picka se trija da go ebam kozle i cela skopska okolina zosto site ste picki jadete gomna gago te prakam doma ne mi se roka fs ama aj malce da te zdrmam od pederi ko tebe jas ic ne se sekiram/imas grb ti si hard tocno e 12.00 te izede mamli be brat:))
<PIJAN^KAMEN> uuuuuuu woow
<PIJAN^KAMEN> ajdeeeeee
<gag0ebago> opasen vo traki licish kako julia , rimi ve te zbunija , poludija atmosfera se krena , koga jas rapuvam , stojam cvrsto na scena , a protiv tebe se custvuvam kako da gi ebam tim arena , ti si zena ne si mash , jas vrsham napad ili pohod , mavam fs jak crash , bash sea da vidime , koj e koj , stoj i pazi sto si rekol , ke gi trpish posledicite iako ke ti bide kako pekol .
<gag0ebago> ajde
<gag0ebago> pucaj mali
<gag0ebago> redam rimi kako kurshumi a ti ko dijaboli kakov gej si ti sto samo za kur moli , toa ke te zadovoli , bez kondomi imash sida i ke ostanesh bremen , vo oblik si temen , ne se kurchi da ne zavrsish vo remen .
<asiite> sakas beef sakas da go pocustvuvas bifot prasaj go tatko ti 1963ta koga si go spasuvase gazot mene mi vikas mali se vlecis so partali ti si hardcore ne be bratko site ste isti mivki so smurten pogled niz ulica akas na navecer na devojkati ljubovni poraki i prakas sakas fajt nema bilo so bilo te bodam so silo dojdi da se presmetame so race skipi e hc mojov stil gnas e djabe se brzas taka samo gresis tvoite luge gubat pa odi da gi tesis.
<PIJAN^KAMEN> uuuuuuu woow
<PIJAN^KAMEN> ajdeeeeee
<gag0ebago> opasen vo traki licish kako julia , rimi ve te zbunija , poludija atmosfera se krena , koga jas rapuvam , stojam cvrsto na scena , a protiv tebe se custvuvam kako da gi ebam tim arena , ti si zena ne si mash , jas vrsham napad ili pohod , mavam fs jak crash , bash sea da vidime , koj e koj , stoj i pazi sto si rekol , ke gi trpish posledicite iako ke ti bide kako pekol .
<gag0ebago> ajde
<gag0ebago> pucaj mali
<gag0ebago> redam rimi kako kurshumi a ti ko dijaboli kakov gej si ti sto samo za kur moli , toa ke te zadovoli , bez kondomi imash sida i ke ostanesh bremen , vo oblik si temen , ne se kurchi da ne zavrsish vo remen .
<asiite> sakas beef sakas da go pocustvuvas bifot prasaj go tatko ti 1963ta koga si go spasuvase gazot mene mi vikas mali se vlecis so partali ti si hardcore ne be bratko site ste isti mivki so smurten pogled niz ulica akas na navecer na devojkati ljubovni poraki i prakas sakas fajt nema bilo so bilo te bodam so silo dojdi da se presmetame so race skipi e hc mojov stil gnas e djabe se brzas taka samo gresis tvoite luge gubat pa odi da gi tesis
<PIJAN^KAMEN> ajdeeeeeee
<^BUKI_WEST^> eeeeeeeeeeeeeeeeeeee
<asiite> imam poveke tekstovi od def so ima piva ispijano vidi gago od vakvi ko tebe mi e smaceno nemas fjelva nemas vkus tvojata kucka ima spontan abortus dojdi vo prilep da vidis kade lebot se vadi se ti e isto zatoa tekstovi ne kradi velis ti si pekol pa mozebi i dilas roba no brate ti si gola voda magla vo veter zatoa povleci se sto si rekol kasno e za kaenje napaga prilep skopje na na zemja ajde go cekam tvoeto fs vrakanje
<gag0ebago> opasen niz grad so porshe ili so ferari , a jas vozam to4ak so drugari po trotoari , eden dim vlagash vo film jas pusham rodeo a ti slim ./mislish deka si nekoj i nesto pa ajde be serko iskazi se vesto chitaj go textov i po4ni da ucish , vo rap scenava dzabe se mucish , nemash nadez iako sve od srce ke dadesh , samo rimi kradesh , kogo lazesh ? ajde da vidam sto ke kazesh , imash li poveke liriki i repliki stari , te interesiraat samo pi4ki i nemash drugari ./ nikoj ne te ceni , dzabe se mislish deka vredish , nisto ne mi pre4i , ne sedi doma idi zanaet pe4i , ti si eden obi4en fejker koj samo kompleksi le4i
<asiite> lugevo se zedni da vidat tvoja rima no ti sigurno sega baras po my documents ili od nekoja kniga slab si brat svati veke ednas zatoa sega patot doma vo tvoeto kozle ebi go i djole ebete se site mc-te gi znaete asiite/decko ti si izguben ti djabe se trudis sega si vkocanet i se cudis en vidov tvoj dis vo poslednive 10minuti ti davam sansa udri ili u kurac odi.
za ovoj fs neka procenat drugite koj e bolje ajt .

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Јули 31st, 2006, 1:23 am 
Отсутен

Регистриран: Jaнуари 23rd, 2006, 10:52 am
Мислења: 1255
Локација: Vlae grada
ova mislam ne trebase tuka da odi

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 2nd, 2006, 5:44 pm 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
Јас сигурен сум.. :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 2nd, 2006, 7:46 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Јули 14th, 2005, 1:19 pm
Мислења: 1493
Локација: Bitola (Arnaut Maala)
loso aaaaaaaa :?

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 5th, 2006, 10:25 am 
Отсутен

Регистриран: Авдуст 4th, 2006, 1:22 pm
Мислења: 15
stvarno loso epten tapa :roll: :roll:

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 14th, 2006, 2:09 am 
Отсутен

Регистриран: Jуни 3rd, 2006, 9:28 pm
Мислења: 10
bahhhhhhhhh... gag0 nekako mi e bolje ali.. sepak losh FS... (iskreno kazuvam)

P.S. boh javi mi se pi4ko da pieme nekad... se izgubi nesto

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ] 

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 5 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум