Сега е точно : Jуни 16th, 2025, 9:59 am

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ] 
Автор Порака
 Наслов на мислењето: HoRRoR vs. ]atentator] od #smederevka
ТемаИспратено: Ноември 5th, 2006, 10:46 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Октомври 13th, 2006, 12:23 am
Мислења: 51
eve eden friendly freestyle od mene protiv atentator :)

pa dajte komentari... :)

<[atentator[> abe aj dosta se karate dali ke se kritikuvate ili fs ke mavate ako mavate pocnete odma zosto atentatorot e spremen da frli rap bomba na ovaa mala sala pa ne sum budala da se zamaram so vas zosto imam popametna rabota vo ovoj cas

<HoRRoRMaN> ako ti si atentator/jas sum za tebe terminator/tebe ke te atakiram/nemozam da se smiram/ne se provociram/vo fs te udiram/vo glava te matam/ne treba da se vratam/probuvam da te svatam/zosto se boris/koga protiv mene ke se izgoris
<HoRRoRMaN> ko mene MC cudoviste nemozes da stvoris/jas sum eden i unikaten/za tebe sum zlaten

<[atentator[> bam bam bam za tebe sum car kral za fraeri i raperi so nikakva smisla ajde brzo so tebe gazot da si go iscistam te mavam i rokam so rima te potam prodolzam li vaka ke moram da te stopam a so e najvazno te jadam vo ovaa fs borba znaes druze suudbinata e gorka a takov sum i jas zivotot e pekol odamna ova sum go rekol no sea sledi golema promena vo mene i mojot duh decak za rapot da ti kazam nemas sluh:))))))))

<HoRRoRMaN> sega dojdov na red/da kazam koj e prv, a koj vtor i tret/sega rimite se do mene/i pritisok ke ti se krene/zasto ke te dislociram/prasina od tebe ke sobiram/ne vredi za tebe da se macam/zasto nad tebe na visoko ke se kacam/sega vo moite stihovi tebe te nema/deka ne si dorasnat za ovaa dilema/ovaa e rap skopska shema/pravam atentati/a na tebe jazik ti se skrati/nemas sto da kazes/moras da pocnes da lazes/pa ajde sega pazi/deka ti si onoj koj po zemja ke lazi/ne si raper te znam go slusas skazi/od tebe pravam istorija/ti skratuvam zivotna storija/nemozes da se natprevaruvas na moja teritorija/pa ajde dokazi se/sto mozes pokazi se/ako imas dovolno hrabrost/deka znam fs ti e slabost/jas sum stihovno cudoviste/mi nema ramniste/od vip do pimp/stanuvam mvp so svoite fs nastapi/nemoj sega da pravis nekoi majtapi/deka pak na kraj ke svatis/deka so ovoj fs debelo ke platis

<[atentator[> i sea pak sakas da se dokazes i gazot da go skries a se kries pod pernica i liceto go mies sram ili strav ne znam so ti stana ama znam imas mali golema mana mc satan samo vo tvojot stan hrabra picka so sekogas bega i vrvci stega za da ne se sopne zosto nemas covek na koj moes da se potpres pasi ke se sopnes ne se potpiraj na mene zosto gazot ti e debel i melen a vo glavata si melen kako piperki za ajvar dobar si mali samo si golem lanjar

<HoRRoRMaN>jas ne se krijam nemam strav/znam deka sum po patot prav/nisto ne mi stana/ama ti imas rana/deka ti si toj so mana/nemas zborovi/ajde probaj i na ova odgovori/sum pobedil mnogu fs borbi/so moite stihovni rap tvorbi/za razlika od tebe/seuste si vo rapot bebe/pa begaj skrij se pod kebe/nisto ne mi mozes,gazam se pred sebe/nemam milost za takvi kako ti/mislis mozes da se drzis so vistinski mc/jas sum toj onoj edinstveniot/a ti na kraj ke bides crveniot/so rimi ke te pomodram/koza ke ti oderam/tebe te seram/a za vo fs so mene ne te teram/od tebe pravam ironija/rimi proizveduvas vo japonija/ti si za mene premnogu lesen/vo dusata si tesen/sega veke sum besen/stanuvam kako lav/jas sum MC prav/imam svoj stav/a toj e deka so rimi ke te istepam/na zid so stihovi ke te zalepam/so toa ke te dokrajcam/ke te rasparcam/sega horror is on fire/with too much desire....

<[atentator[> epa vaka da ti kazam decak mal za tebe jas sum golemiot van dam pravam bam bam na site strani kaj so sakam sekade stojam i gresnici na kolena prajkam a dali svajkas deka si slabo dete so ja gnasi skopskata sema ama za zal ja nema i dobro ja seres kazuvas rima ustvari se deres i seres demek opasen mc so jaka stava a nemas ramen vo toj stil kazuvas raper sdi bil a pajgas vo down i nemas spas ajde kazi na glas dali si pri kraj
<[atentator[> tvojata banda ne moze da te spasi zosto kasno ke e koga ke svatis i platis za sekoj kazan zbor pa da hard core tip so spusteni pantoloni i sukanici na glava ama jas trakvite od zemja gi mavam vo iskusenie gi stavam i so mojot ... gi ranam a tvojot stil neso kako gangsta boy a ustvari ne si toj ...

<HoRRoRMaN> mnogu lesno ke te sprecam/od depresija te lecam/veke so rimi kako reka tecam/tebe te secam/na skara stihovite ti gi pecam/po zemja te vlecam/so tebe pod brisam/od fejkeri nemozam mirno da disam/moram da gi unistam/mozok da im zapustam/od skopje do druga galaksija gi lansiram/gi hendikepiram/usni zapecatuvam/na visoko za tebe se kacuvam/vo kolekcija na unisteni raperi ke te zacuvam/ajde probaj da me stignes/znam deka nemozes mozes samo gz da mi liznes/ednas se raga/ama horror ni ednas ne paga/se sto pravis debelo ti se vraka/za sekoja rima dvojno se plaka/horror te fakja/ti naogam greska/ova e za tebe proba teska/pa zatoa otkazi se/ne lazi se/deka mozes da me turnes/samo sebe si ke se urnes/takvi mali ribi kako tebe ne lovam/samo ko sajki na zid ve kovam/vo mozok te pukam/so rimi te cukam/ti si brate gnasa/ti si pod moja rasa/ke go slusnes mojot glas/i ke znaes ti nema spas/te turkam od visina/ i ne e moja vina/jas ti dadov
<HoRRoRMaN> i ne e moja vina/jas ti dadov kur a ti samiot si zina

<[atentator[> hehe ladno e zima te seram a so ustata zina da jades od gomnata moi kazani za tebe epa decak kazi koj tuka tebe vo momentov te ebebjak fraer si se razbira ama toa so go kazuvas na vistina ne se bazira

<HoRRoRMaN> jas za tebe sum shtetochina/a takvi ko tebe gi koristam ko zamorchinja/gi krsam kako shkorchinja/ti si pod moe nivo/jas sum mc cudoviste divo/za se si ti kopile krivo/ajde isplivaj na povrsina/ako ne se plasis od divina/zboram cista vistina/da te seram sega imam pricina/voopsto ne se brzav/tebe za drvo te vrzav/mozok ti smrznav/pa ti stana ladno/znaes deka si kopile gadno/samo udari vo faca pies/pocni da se kries/deka tebe ke te najdam/sonce ke ti zajdam/i zivoten konec ke ti skinam/1000 pati poveke od tebe cinam/ti si drvo jas sum zlato/ajde probaj da se branis be bato/ke te spasam od kataklizma/ti svrtev gz a ti go lizna

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 5th, 2006, 11:46 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Aприл 14th, 2006, 3:43 pm
Мислења: 273
Локација: Makedonski Brod
seto ova e samo mala sala ne sum budala da gi trosam moite zborovi za luge so rimite im smrdat na tvorovi pa ajde prozbori nesto protiv reci jas ke bidam toj so gaze ke ti peci i kur ke mi se sleci ke go zemes vo usta znaes decak dusata ti e pusta a ustata polna so rimi od leksikon mali imam rima da rastoaris cel kamion

RESPECT posto horrorman ne moese da stai zavrsen del epa sea neka go prima cel:) :) :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 6th, 2006, 8:42 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Декември 17th, 2005, 3:21 pm
Мислења: 48
Локација: KUMANOVO
hahaha

maliot e dobar a kamo da vidime nekoe tvoe delo

ili na forumot si samo za kur igranje