eve go celoto...
color=darkblue][/color]
<nescafefrape> moralno e da forsiram za da bidam konkretno jasen bez da me slusas jas sum glasno opasen ne sum gnasen a znam da sum vo tvojot um peam kako sariefski , me slusas vo agonia luda istaknat kako buda se trudam da sum prv a tvojata simfonija e neproduktivna barakuda te sudam ako si protiv nemas ni motiv jas sum covekot sto te ispoti,no takov ti e zivotot beskrajna misterija te faca histerija ot zelenata materija marihuanata ti krastata aj sega al
<sVs> Vikas marihuana? Have you gone Bananas? Jas ako sum narkoman ti si stvarno frape, se prais raper no si samo neskafe, Si se oblekol vo siroki pantaloni i odma na fristajleri, masko da te naucam kako ova se pravi, ne e vazno koj ke pobedi, vazno e da znaes deka so rimava plitka moze samo opas da se svitka,nemas stil zalam ali nema da te galam...Sakas da rokas vrati se vo prvo, sakas freestyle maaj se od drvo zaso ne moes poraz da podnesis recitiram i moes slobodno da se obesis...
sVs> Vikas si HC dnevno menjas 100 stila, rimive tvoi gi jadam ko vanila, Krij se od mene ako sakas trcaj do centar, od mene mozes da go vidis sveti petar, koga veke spomnav crkva da ti vnesam vo tikva so znaci da si HC... ne e samo na Dzaka da krevas race i da nosis siroka obleka, treba da si imas stil i da si ostanes na nego doveka a ti veke si diskfalificiran od trkata na ovaa kultura, ne si ti HC, slusas Sepultura, sakas da si raper? U stvari si metalec, za mene si primitiven KO NEANDERTALEC...
sVs> Eve go 3ot del kaj tebe na glava, sakas da si hc no samo brkas slava, rap taka ne se pravi tuku od dusa, produzis li vaka nema nikoj da te slusa, Ti si pijalok i takov ti e stilot, hahaha bas mi e milo, ne moram da te rokam koga mozam da te pijam, zakas battle...eve te bijam, mala flasa za tvoja rima golemina, jas rokam na tvoj red tisina, ajde da te vidime so si dali si HC MC, sakas dis? Odi uci.. rokas neso pocetnicko i sakas da ti vratam???hahaha samo ti dodavam mleko i so lazicka te matam edna goltka i te nema,takov si sea nema dilema, Kafe frape so gorclivi rimi, aj sea begaj i od tatko ti kur primi![/color]
<nescafefrape> svs e kuraC NEMA smisla da te lezam znam kade gresam bez da te resam ti mesas a jas plesam no te besaM AKO MI TERAS INAT SO MOJOT KLIN you lose i win a bitkata ne ja priznavaat porazenite ot kozata sakaat da begaat no nema kade kaj mene se stegaat vo mreza ve facam site ko sitna riba no ot tolku so si grd samo kurov mi stana tvrd a nemas vkus za razlika ot tebe imam recept za podobro vreme
<sVs> zalam so ke te razocaram ali ne ti stana tvrd oti si impotenten, ne samo toa tuku si i nakurcen, si nasol so solucija da rokas? hah...ne ti e ovde opcija da drkas, rimive ti se bajati ko turbofolk atmosfera, za pastiranjevo zatvor cela nedela... so... ne si originallen pa moras da kopiras hah bar da PROBAS da imitiras, jas sum so glupi rimi bar originala
( nescaffe frappe has left smederevka)
|