<MaRs0vEc> sega jas si sedam tuka pred pc / site da ve seram sto se pravite mc / mislite raperi ste / ne nee site ste klaberi / ebeni pederi nedozreani / da ve seram site / kratki vi se dnite i denovite / pa ajde spre4ete me ako mozete / cvrst sum kako kamen / a vie gorite vo plamen / nikoj ne mi e ramen / sega jas na mojata kosa si praam pramen.
<MaRs0vEc> sega slusam tuka mop / pa ajde proveri dali si vistinski / sega moive rima te skina / vreme mina se ka4i na bina se vrtis kako balerina / sega jas bombardiram so rimi / a ti dete od mene mnogu go primi.
<vl3jd> dobro samo ligavenje na mirc mrzam/ama na tastaturava brz i nesopirliv ko na mandolina trzam/neznam dali da te vrzam/gazam nema da te mazam ne lazam/ veruvaj vo mojava veshtina/ koja sega te skina
<MaRs0vEc> mislam deka sum sam ?? / mene mi e taman / ve pukam so rimi bam-bam / kako be peder4inja ne vi e sram ? / nemozes da me sopres koga jas recitiram / ne se kontroliram / so rimi masakriram / i koga sakam jas dirigiram / ne biram kako vas / pa ajde pederi ebete se u gaz / ako ne vi vlaga ke vi staam mast / i tolku od mene pa da vi kazam na site GAVOL DA VE ZEMEEEE!!!!!
<vl3jd> rimi isti/a jas gi imam od sekakvi vrsi/prsti ne mi treba fizi4ka sila/te masakriram so pila
<vl3jd> mrsen so rimi ko slama/ti za mene si samo dama/pa posle galama/epa nema kjuti dur mozesh/ mal prdesh/fs nema pobeda da mi zemesh
<MaRs0vEc> pa ajde nesto da kazeme / pederlana sega nie da ne se lazeme / upotrebeni rimi hahah / ti od mene do koska go primi / do vcera bese krem / ne ti teknuva be degen ? / kreten glup te staam na trup / ti si peder4e , fejker4e neznam sto da ti kazam / ama znaj deka nema da te lazam / mislis deka od tebe se pazam haha / abe peder4e koga sakam ke te zgazam ne te mazam / prodolzi nataka da mavash freestyle / da go seram tvojot style.
<vl3jd> sakash samo na mic vikanje/za kopile samo plukanje/nema pro4ka na vrata 4ukanje/
<MaRs0vEc> mislis deka si hc ako si napravil spot / abe peder4e ne bidi skot / te pukam kako na kanter bot / pa sprotistavi se ako sakas / mozes ti vlade na kur da mi skakas / koga ke go lapnes ke pocnes da povrakas / vrati se vo 8 da nau4ish nekoj zbor / da sfatish vlade sto e toa Hard Core.
<MaRs0vEc> mozam cela vecer jas da rokam freestyle / no ti nemas zbor da se sportistavish na mene / toa e toa glup si kako tele / da te seram jas tebe i tvojata ekipa / mozete ti vlade na kurov da ripas / bez da go pipas / idi brkaj vrap4inja uste si mal / neka ti e alal ali nemas rimi haha zalam /
<vl3jd> 4ekaj lazesh sakash zaedno/ama strav, samo da me zalazesh/kje se kaesh/baesh na kopilinje
<MaRs0vEc> dosta e za vecer / mnogu mi se spie / sega ako ve najdam krv ke se lie / vlade sega od sperma se mie / a od cajkani vlade se krie / ako si maz mozes da se sprotistavish abe vlade vlade / samo vo gomna se davish / samo problemi pravish / pa izleci se sam ne ti trebaat drugari / zabolen si ti po ebenite pari / demek diler nesto sitkas mari / abe dete dete idi vo zabavishte pravi deca budali / sega koga jas recitiram nema shali /
<vl3jd> mal font na zborovi zalam/neznam koj ima a koj nema toa se gleda/rimi cela peda/gledam led a znam se stvrdnuvash/