<psihopatot> vnimanie serko, pripazi na ovie slova/rap osnovna edinica, vikaj me SUPERNOVA*kinam so liriki vo zivo i na tastatura/da ti si vo rapov,vo oblik na skulptura*gumena struktura, se vitkas hartija/fs ebena partija, za tebe temen kako mantija*alegorija, metafora, so dva zbora:/STRIKNO ZAPAD, serko pukas od ljubomora*se boram dostoinstveno,a ti popusto kopiras/vikas me mrazis, a me imitiras*vikas si MC, badijala fantaziras/demek rap prezentiras, a se filmas se zamisluvas
<psihopatot> ajde de
<psihopatot> a ti ja nema tetratkata, a?
<psihopatot> ok izvini
<psihopatot> aj pobaraj ja
<psihopatot> tuka sum
<juve_whf> ej picko se e ok samo se cudam kako mozes da stanes peder vidi uste ednas licis nazenski busfalter i majstor si samo za mesanje malter drugo kazi sto znaes da pravis siv dom povtorno ubiva nemas vekje vreme da se kaes
<juve_whf> samo da ti kazam deka sum tuka
<juve_whf> mozam da prodolzam
<juve_whf> kje me ostavis
<juve_whf> mozi
<juve_whf> ili ne
<psihopatot> jas sum sea
<juve_whf> se e dobro te sozaluvam ovaa vecer zasto vcera od ustata samo sperma ti tecese a sega tezok raper stana glavna shema si so toa sto fs so mene mana ama kako sto preduprediv kinam na fs i se sto ostanuva od tvojot e samo bukvata s
<juve_whf> ajde mavaj
<juve_whf> jas cekam imam trpenie
<juve_whf> i me raduva ako cekam a ne da kopiras so toa samo samiot se sramis i se glupiras
<psihopatot> ja baras tetratkata!kade si ja stavil?/ne znam koj kur za na fs se javi*dzabe davis so sranje, bitolski debil/soo4en so mene sfakas koj podobar vo rapov bil*i e.odgovorot e HCG, a ti se kries/ebam kurvi kako tebe, a ti so ra4inja tries*do v4era skokase na moi frestajlovi/sega primas udari, stihovni banovi*vikas ostana samo S od mojot sloboden stil/vidi: ne preziveal koj na bina so mene se soo4il*te razoruzuvam, ustvari nemase oruzje/kazi koj go drma vaseto ebeno podzemje*HCG, STOP, ULINATA BRIGADA/TEMNATA STRANA,NEZAPIRLIVATA EBOLA,OHRID,TETOVO SKOPJE GRADA
<psihopatot> KE GLASAAT NA FORUM,PA DALI KE IMA ZA TEBE GLASOVI/edinstveno zad tebe stojat, sli4nite na tebe gomnari*t.e. ekipata tvoja, ako moze ekipa da se nare4e/ohridsko podzemje, od ustata krv ti pote4e*te preuprediv, iako ne mi e takva navikata/ne go prifati prepupreduvanjeto, sega vakva e slikata*tvoite stihovi sranje, nalikuvaat na stihovtorba/ako rapov e kuvarstvo, toa e najgadnata 4orba*se uste sum nepobedliv, na ovie tereni/fs motivi, ku4ki kako tebe preebeni*rimite ti se razredeni, pa i ne se zabelezuvaat/ku4kite kako tebe stom me vidat begaat*ne se gledaat serko, tvoite tragi/zasto se sto si kazal bile samo lagi*izmislici,nevistini, i sli4ni sranja/HCG dolgo opstojuva vo krvavava kampanja
<juve_whf> zosto si gay toa se cudam so mojot stil ne samo pickite i tebe kje te vozbudam kje te krenam vo vozduh zosto rimi kon tebe letaat a na takvite kako tebe siv dom gazot kje mu go rascvetaat se gubis gledam mozebi te dupi tvojot i tvojot 4i4ko ako e i toj peder bam bam i tolku od tebe picko
<juve_whf> i od nego celiot sivi dom se gordee so svoeto cvrsto ego
<juve_whf> kaj zamina
<juve_whf> ajde ne otkazuvaj be peder
<juve_whf> so e rabotata
<juve_whf> tetratka nema taka
<juve_whf> ili se zagubi nekade
<juve_whf> lirika imas brate imas rimi imas se ama site kako da izletuvaat od tvoeto pedersko gaze
<juve_whf> vaka ne e interesno
<psihopatot> ajde prepisuvaj gi stihovite, od listovite/ima razlika megu nas:laga ti se zborovite*kade si?se zagubi!sto te snema serko/rapov e reka, na koja nemiren i tekot*vikas si MC na vekot, a jas bi rekol ne mileniumot/se prasuvam samo edno: zdrav li ti e razumot?*bam bam, samo na crtani filmovi, zivees vo tripovi/ameri4ki storii raskazuvas, so vasi ulogi*koj se otkaza ne znam,imas faca so4na/vikas gotovo kraj, no bitkata samo sto zapo4na*nema tetratka???toa za tebe vazi/ne si MC ne se lazi, site ste ambalazi*ebate toa bitolskiot rap, ako vie ste vistinski/pazi:unistuvam psihi4ki, a i fizi4ki