Сега е точно : Jуни 18th, 2025, 12:19 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна 1, 2, 3  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето: Kade odime????????????-ciool!
ТемаИспратено: Декември 17th, 2005, 8:01 pm 
Отсутен

Регистриран: Авдуст 31st, 2004, 10:29 am
Мислења: 26
ej trakava ke da e od Nerv Mesija i Teror
mi ja pratill nekoj na email iako poim nemam koj e sepak blagodaram:))

e da dadam nekoja odcena sea

Instrumentalkata e zakon!!!so ogled na toa deka samite ja pravele super e vklopena!!!!retko koj so domasna produkcija bi naprail takvo nesto!!!cestitki za toa!!!!
recitiranjeto na Nerv i na Teror ne e loso iako kako da se malku pod nekoj pritisok ali ok e!
Nerv veke dobro ni e poznat :)) Teror deckoto bi trebalo da ima nekade 18etina godinki :) se gleavme porano na fax sea neznam kade e :)))
dobro recitira so ogled deka ova mu e prva pesna vistisnka pesna vo studio!zs prethodno imal nekoi demo snimki ama nisto poseriozno!!
sepak uste mnogu ima da uci decakot ali kako za pocetok e hmmm zakon!
e sea toj Mesija ne go znam
mislam deka e nekade od okolinata na BT:)
kolku sto znam ova mu e bukvalno prva snimka taka da zatoa malku uplaseno mi deluva malku kako da se srami!!
moj sovet e bate da si se opustis malce ok?
kuliraj malku!
zs vaka kako napusen malku deluvas:)))
inaku ova e najrealna pesna vo koja gostuval Nerv!
lirikata e super!!!i se opfateni mnogu realni stvari od zivotot! zs vo Paradox poveke e zastapena nekoja funky sveza klubska melodija a vaka e po ok vaka e nekako poseriozno:)
pa samo ova ke vi kazam:
NAPRED SAMO PRODOLZETE SI!!!!
ucete na svojte greski i gleajte sekoas da ste podobri!!!
a kakov plan imate vie vo idnina?
mislite kako trio da prodolzite da snimate ili?
imate nekoe ime?
ili onaka vi e pesnata?
daj kazete nesto:)

i teror daj pocni da ides na fax da se vidime da si napraime muabet :)abe ke te isteraat od fakultet moreeeeeeeeeee:))) ostavi go toa alkoholot sto go lokate so Slipi vo stan :))) ste spijale i so picki a?neka disat malku devojcinjata:))))
daj ako ides yste na forumov kucni nekoe mislenje kazi nesto
ili te mrzi i toa?:))))

pozdrav od magarenceto:)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 17th, 2005, 10:54 pm 
:)) Dobra zabeleshka..Ne recitiram isplasheno, ili napusheno..Samo izrecitirav potivko...Toa e! ..Mozi da se popravi toa!

inaku od Demir Hisar sum..A od koj imam da se plasham?Imame nekoj plan za vo idnina, nesto kako proekt megju nas trojcata(Jas, Nerv i Terror) ama seushte e rano da zboruvame za toa..Kako rekle starite, prvo skokni pa reci OP!Ova mi e prva traka,pogodi..Kje prodolzime ponatamu da rabotime za Makedonskiot rap da se dograduva na povisoko nivo..Dodeka ima temi za koj da se pishuva i rapuva nie kje bideme tuka..Pozdrav do tie shto me po4ituvaat i sakaat..

Кон врв

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 18th, 2005, 5:41 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Јули 30th, 2004, 4:24 pm
Мислења: 54
Локација: Pella, Ancient Makedon
Vidi vaka GORAN: Najprvo ke ti zablagodaram za cestitkite za pesnata. Inaku pesnata e so moja produkcija kolku za informacija, a snimena e kaj TEC za Oshav Produkcija.
Neznam koj si, no gledam deka ne si dovolno upaten vo nekoi raboti. Od kade zakluci deka PaRaDoX pravi klubski fanki pesni?!?! PaRaDoX kako grupa vo svoeto dosegashno postoenje ima snimeno samo 4 klubski pesni, a ostanatite se socijalni i hardkor traki. Taka da brat, si dobil pogreshna procenka za PaRaDoX. Te molam nemoj da zboris na pamet nekoi raboti kajsto neznaes kakva e sostojbata.
Kako vtoro: Pesnata "Kade Odime" e moja solo pesna, a gosti mi se TERROR i MESIJA, da se razbereme deka ne sum jas gostin vo pesnata i ne mi e prva traka so takva soddrzina!!!
Inaku Mesija iako tivko recitira na trakata sepak ima dobar flow i ok zvuci ko za prva studika pesna. Terror ima dobra lirika i super gi vozi stihovite, ZAKON! Tuku objasni mi shto sakas da kaze so toa: "recitiranjeto na Nerv i na Teror ne e loso iako kako da se malku pod nekoj pritisok ali ok e! " ?????
Pod kakov pritisok be coveku??? Explanation please! Vo sushtina nie se iskazuvame preku Rapot i se trudime toa da bide maksimalno sto moze najdobro, a na nekogo ako ne mu se svigja toa nikoj ne go tera so sila da go slusha!!! Taka da treba malku da pokazes pocituvanje kon postarite, bidejki imaat pominato mnogu poveke vo zivotot od tebe i definitivno pogolemo iskustvo!
A za toa dali ke napravime nekoj proekt 3-cata neka bide iznenaduvanje za site! Zasega tolku...
PEACE

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 18th, 2005, 4:51 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 15th, 2005, 8:13 pm
Мислења: 294
Kako otvarate nov topic za edna pesna?!!!!!!!!!!!!
Shto kje bide ako site otvaraat toipic za nova pesna!!!!
pazete malku! :evil:

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 18th, 2005, 7:33 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maј 10th, 2005, 10:02 pm
Мислења: 346
Локација: Rostushe City
ej daj pratete ja kaj mene na mail koj i da e Mesija Goran aj [email protected] okiz.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 19th, 2005, 1:48 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Maј 25th, 2004, 10:28 pm
Мислења: 1048
Локација: Silitus - The Power od Divinity
ke dadam komentar, samo dobro da ja islusham

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 19th, 2005, 3:06 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Maј 25th, 2004, 10:28 pm
Мислења: 1048
Локација: Silitus - The Power od Divinity
e aj vaka i jas da dadam nekoja pozitivno/negativna kritika :)

vaka... tekstovite vo globala vi se extra ... nema sto ... mi se sviga i instrumentalkata ... e sea ... za Nerv nema sto da zboram, si znae covekot sto si pravi i sto saka ... za Terror mzoe da se kaze deka se drzi stabilno na trakata ... dodeka moram da posocam kon mesija deka mozel da dade mnogu poveke, a i ocekuvav mnogu poveke od nego ... kako i da e za prva snimka studiska ili demo se gleda deka ima kvalitet vo nego, drzi nekoe dobro flow, no sepak ne go istaknal vokalot podobro ... toa e ...

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 19th, 2005, 8:38 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jуни 14th, 2004, 1:06 am
Мислења: 90
Локација: Toronto
ja imam cueno taa pesna " Kade odime" mene mi se sviga i instrumentalkata isto...zakon ste vie..keep going MUCH BETTER :) pozdrav do niv

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 19th, 2005, 9:42 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 20th, 2005, 1:52 am
Мислења: 45
Локација: kaj tretiot semafor na peshachkiot
GORAN ova si go kazal sea i nikad vishe jasno????!!!!!!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 19th, 2005, 10:52 pm 
Отсутен

Регистриран: Авдуст 31st, 2004, 10:29 am
Мислења: 26
se izvinvam teror
i na site drugi
i nemorase da go resis toa so tepacka
toa so mi pokaza fizicka sila ne dokazva nisto
demek so ako me istpepa jak si?
ajt!!!
ne pisam pojke nisto na forumi

gonete se site!!!!!!!!!!!!

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна 1, 2, 3  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 3 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап