Сега е точно : Jуни 19th, 2025, 1:08 am

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 5th, 2006, 1:56 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Јули 14th, 2005, 1:19 pm
Мислења: 1493
Локација: Bitola (Arnaut Maala)
Iako ne bev mora da komentiram zosto koga ide covek kako afu-ra site znaeme koj e treba da se napravi nesto za stvarno toj da se voodusevi i da go zapamti nastapot vo makedonija zasekogas no toa ne mozi da se sluci koga se slucuvaat tepacki nema doro ozvucuvanje i t n i so da kazam mi bese krivo sto ne dojdov no posle komentarite sum srekjen deka ostanav so drugarite i ne dojdov tamu za dzabe tolku od mene

p.s. aj verovatno drugite pomladite na scenata vo makedonija kje napravat nesto sto vredi pokasno i sto kje se zapamti ama toa kje zavisi od mnhogu faktori

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 5th, 2006, 2:05 am 
Отсутен

Регистриран: Февруари 27th, 2005, 2:48 am
Мислења: 506
Äîáðî áå ñî âè å íà âàñ?? Ê༠ñïîìíà äåêà £àêà ñå òåïàë ñî ñïèðò èòí???Íå çáîðåòå ãëóïîñòè êàêâè ñòâàðè ñâå íåìà äà öóå öîåê å¼

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 5th, 2006, 2:14 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Декември 30th, 2005, 1:19 am
Мислења: 59
Локација: Tetovo Underground
maro Напиша:
Добро бе со ви е на вас?? Кај спомна дека Јака се тепал со спирт итн???Не зборете глупости какви ствари све нема да цуе цоек еј

не си разбрал добро.

Го јаделе џака и спирт

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 5th, 2006, 6:24 am 
Отсутен

Регистриран: Септември 4th, 2005, 3:54 pm
Мислења: 33
Локација: Tetovo
Stramota be na zhurka da ne znaemo uboo da projdemo , a ronin ne baraj ushe zakachke ..... zasho zdravje ide leto ... kje treba da idesh nakaj ohrid :) ili planirate nakaj struga da zabegate ? za spirt zhal mi e stvarno greota ali kj go vidov toj peshe ka zamavnue leeeeeeeej! inache mene mi beshe super .... pred kraj samo krsh beshe i na pochetok (urbana dimenzija) podzdrav :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 5th, 2006, 6:28 am 
Отсутен

Регистриран: Септември 4th, 2005, 3:54 pm
Мислења: 33
Локација: Tetovo
a toj dzaka debil e be neviden , idiot kje dojde mozhe nekoash pak u tetovo :) ne samo krovot ima i cela negova ekipa da gori seljak!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 5th, 2006, 12:17 pm 
Отсутен

Регистриран: Jaнуари 21st, 2005, 3:22 pm
Мислења: 403
Ok e decko znam deka ste nervozni posle toa sho vi se desi ama sho da praam,i ne mi kazuj ti mene mnogu koj kako i kade ke doagal nekad da ne se kaesh.Za toa deka dzaka jadel kotek od vas ve molam da prekinete da se falite so toa posho samite sebe se lazete nas ne ne lazete,samite vie si znaete ubao sho se desi taka da ne mora da se vadite pred drugite,a i me boli kurac ustvari vadete se kolku sakate vazno vie si ja znaete vistinata,a toa spirt sho ste go fatile sam alal da vi e,ne deka mi e nesto drugar spirt ama stvarno vi zaviduvam od kaj taa sila be mnogu ste bile jaki da mu ebam deset dushi na eden leleeeee stravoi da te fatat ej da ne pominesh niz ona tetovo da mu ebam....c c c c aj brkaj rabota sea i ne zamaraj veke!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 5th, 2006, 12:34 pm 
Отсутен

Регистриран: Maј 5th, 2005, 2:34 pm
Мислења: 237
gangsters ;)
pak nikoj ne razbra koj so kogo se tepal
samo deka dzaka i rns i ne znam koj jadele kjutek
ama zasto?
mora da ima pricina
aj neka objasni nekoj podobro, primer ronin
a za spirt ich ne se ni trudi :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 5th, 2006, 12:46 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jaнуари 16th, 2005, 1:31 pm
Мислења: 1356
zabavata bese ok kakva takva bese..i glupavo e da velam bese za nikade zosto od dvaj na 1 godina ni nosat max 2 artisti od stranstvo...toa tepackata ja vidov..
a taa zenska mu od spirt trtese gazovi na zvucnicite(stramota)a toj se zanasa koj sum sto sum..
da kazam nasive ok pominaa da recam sredno...ama dj-ot od afu ra mislam easy se vikase lunica bese kako skrecuvase..a ovaj nasiot za kur ne go biva...pozdrav

http://www.youtube.com/watch?v=dRBEh73jNjE

Последна промена од mamli на Maрт 5th, 2006, 1:43 pm, променето е 1 пати

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 5th, 2006, 1:18 pm 
Отсутен

Регистриран: Jaнуари 21st, 2005, 3:22 pm
Мислења: 403
krs nema sto da objasnuvam ja be brat sve si e objasneto se desi sho se desi si pominaa losho dechkite i sho da praam gotoo pomina toa zaebi kraj desetina ili poveke dushi se usraa ko mali deca ne ripna nikoj ripnaa trojca tetovchani od koj dvajca se povlekoa i go ostavija drugar im da jade kutek ko magare posho beshe najhrabar :)

Pozdrav!!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 5th, 2006, 1:33 pm 
Отсутен

Регистриран: Maј 5th, 2005, 2:34 pm
Мислења: 237
haha ok znachi taka, a pak nikoj ne mi kaza zasto ? onaka bez pricina? ako bilo taka stvarno sramota.. aaabe lugje be
love not fight :))
haha

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 3 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап