Сега е точно : Jуни 16th, 2025, 4:39 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна 1, 2, 3  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето: TClan
ТемаИспратено: Ноември 15th, 2006, 7:15 am 
Отсутен

Регистриран: Септември 4th, 2005, 3:54 pm
Мислења: 33
Локација: Tetovo
Pa vaka tclan kao bend postoi od 2002 ... znaci toagas pocnavme da snimame ko tclan ... mementalno se sostoi od ceriti clena i ne planirame da praime promeni ..inace sme od tetovo do sea ne sme imale nekoj nastup nadvor od tetovo (u tetovo imame nastapuvano 3 pati megju koj edna bese nasa zabava super bese imase baagi luge,dubra zurka,dobar nastup i tn=))pa i zatoa mnogu od vas ne ne znaat,imame baagi traki ... stari/novi i planirame album bi trebalo da se vika "ima samo edna vistina" ali zdravje :) rabotime aktivno si iame nasa produkcija ne e losa :) vlozivme kolku sto mozevme i napraivme nesto, se vika "Pod Cadot" postoi veke 4 god isto ko i bendot ... tuka mozete da cuete nekoi nasi traki http://www.myspace.com/tclanmk i da ostaete komentar pozitiven/negativen se razbira prifakjame sekakvi :)))

Sostav: Aleksandar Bogdanovski (Rici); Ivan Petrovski, Nikola Apostolovski (Koko); Filip Radovanov

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 21st, 2006, 6:57 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maј 10th, 2005, 8:45 pm
Мислења: 237
Локација: Битола бабам Битола...
Хм... Добри траки. Посебно ми се допаѓа оваа Бум песната. А не знам зошто не можи даунлоад да се напрај од ова Myspace, дали вие го имате оневозможено, или пак нешто не е во ред со страната ? Ако сакате пуштете песни на [email protected] , ќе ги поставам на www.soundclick.com/mkrap .
p0zZz and keep up the good work !

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето: dsvs
ТемаИспратено: Ноември 21st, 2006, 10:29 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jуни 27th, 2006, 3:10 pm
Мислења: 1490
Локација: Велес
stvarno zakon traki samo naprajte da se downloudiraat oti ke zalam so sum se rodil ako ne ja simnam onaa Boom
bravo decki zak0n ste prodolzete taka
Pozdrav CrasH MC

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 22nd, 2006, 3:01 pm 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
За вас дознав пред извесно време Мацко од КаКлан ме извести дека постојте.. :) Ми кажа нешто за вас и ми го даде овај линк на Мај-спејс..Добри ви се траките најдобра е според мене е Бум..Со КаКлан..Го немам докомплетирано мислењето за вас , али сеа за сеа позитивна насока има.. :) И велиш имате доста траки снимено..Па дај клајте на линкот и друго да слушниме.. :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 25th, 2006, 2:27 pm 
Отсутен

Fala za dobrite komentari :) kje stavime naskoro nekoj ponovi traki. pozdrav i pocit

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 26th, 2006, 11:00 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 13th, 2006, 6:36 pm
Мислења: 49
2002ra???? t clan??

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 27th, 2006, 4:25 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 3rd, 2005, 12:56 am
Мислења: 685
Локација: Tetovo-Ajducko maalo
preku kur mi e od l`zenje po forumi i pravenje nesto sto ne ste!!!! a na taja 2002 gid. dodatdite uste 3 ipa moze togas ke bide tocno. i kako sakate da dobiete pocit koga kazuvate raboti sto nemaat vrska ili vazno e samo toa koj od koga postoi. koga sme veke kaj toa vo 2002 god. ne znaevte nosot da go izbrisete nieden od vas.
"bevte senkite na adot sega ste pod cadot
ajde dojdite na kurov za da go drzite gradot"
koga ve serat stalno menuvate iminja? i uste nesto pesnata sto e za ulicna brigada ako moze da ja cujam mnoooogu me interesira pesnata ili kako i site drugi protiv nas gi cuvate pod pernica!!!!
pozdrav

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 27th, 2006, 4:28 am 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Септември 19th, 2006, 12:12 am
Мислења: 1003
Локација: Skopje Grada
Sto e kazano e kazano, ako sakate da se prepucavate eden na drug prodolzete vo forumot "Battle" kje ve molam...
Fala na razbiranje...

Pozdrav!
Vojnik Out.

MC VOJNIK
http://www.myspace.com/mc_vojnik

DNS PRODUKCIJA
http://www.dnsproduction.com
http://www.myspace.com/dolinata

Macedonian Hip Hop Festival
http://www.hiphopfest.com.mk

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 28th, 2006, 1:29 am 
Отсутен

Регистриран: Maј 14th, 2006, 9:21 pm
Мислења: 2
Genocid Напиша:
preku kur mi e od l`zenje po forumi i pravenje nesto sto ne ste!!!! a na taja 2002 gid. dodatdite uste 3 ipa moze togas ke bide tocno. i kako sakate da dobiete pocit koga kazuvate raboti sto nemaat vrska ili vazno e samo toa koj od koga postoi. koga sme veke kaj toa vo 2002 god. ne znaevte nosot da go izbrisete nieden od vas.
"bevte senkite na adot sega ste pod cadot
ajde dojdite na kurov za da go drzite gradot"
koga ve serat stalno menuvate iminja? i uste nesto pesnata sto e za ulicna brigada ako moze da ja cujam mnoooogu me interesira pesnata ili kako i site drugi protiv nas gi cuvate pod pernica!!!!
pozdrav

"SLEDI LJUBOMORATA TAA E STVARNO ZLOBNA, KAJ TEBE DETE NEZNAM NI EDNA OSOBINA DOBRA" hiahiahiahiahiahiaiha e ova e najseljachki nachin na izrazuenje ljubomora, neznam shto da kazhem ... GREOTA!!!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 28th, 2006, 2:06 am 
Отсутен

Нема потреба од бетл, се што пишав во првиот пост е точно а и нема потреба да лажам, никој не нападнав на форумов и со никој не се закарав затоа што и на никој не љубоморам љаљо, ако мислиш дека лжем ОК тоа е твое мисленје па не ни сакам да го сменам не сум овде за да добијам почит а и мислам дека ја имам доволно.а дека не сум знаел нос да избришам или не знам што ... знаат и твои луѓе бевме блиски у 2002 па и ден денеска сме блиски , да не навлагам ... браво,супер рими :D :D и ... песни против вас нема,има само 1 и песната нема да излезе у јавност доволно е од такви песни,досадн и бесцелни и молба до тебе да остане темава без расправии и глупости. поздрав

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна 1, 2, 3  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 6 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап