Сега е точно : Jуни 18th, 2025, 12:09 am

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 9th, 2007, 4:27 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Јули 14th, 2005, 1:19 pm
Мислења: 1493
Локација: Bitola (Arnaut Maala)
ne kapiraat metafori a ti roni bolje si od toa drnkanje na gitari ama samo od toa :idea:

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 9th, 2007, 4:58 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 3rd, 2005, 12:56 am
Мислења: 685
Локација: Tetovo-Ajducko maalo
nemam slusnato mnogu gi slusav na pozitivni vibracii i mnogu piskaja nekako nisto ne se slusaja a i nastapot ne mi se svigase mnogu isfilmani nekako mi deluvaja ama ne gi znam uboo pa taka da nemozem da kazem koj ce gi cuem pouboo podobar komentar

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 9th, 2007, 5:30 pm 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
str8_up Напиша:
RaP-RiVaL Напиша:
Btw кој го уби 4енто ? :) Само та трака ја имам слушнато од вас ..И то денес ја најдов..Не сте нешто посебно , али не сте ни лоши..Само шо траката нема многу врска со насловот :)

za site sto se u zbunka i ne kapiraat sto znaci koj go ubi cento, valjda ne mislime na cento kako licnost, tuku cento kako naselba. a koj ne bil u cento sigurno ne znae zasto zborime deka e mrtov.
ja stvarno ne znam kako moze da misli nekoj deka pesnata e za cento kako istoriska licnost, a u pesnata sve si opisano i kazano taka kako e i sto e, i ne gledam nisto nejasno. a ako nekoj ne moza pak da svati sigurno ne e do nas.
FIST

Е ај баш да проверам далу сум глуп.. :) Еве без карање да ви кажам шо мислам..Траката е 4иста глупост..Буквално..И кој ти ре4е дека помислив дека знајте кој го уби 4енто и такви работи?Секоја трака треба да има допирна то4ка со насловот..Ете метафора нека е..Шо метафора е жити се ?Глупост на квадрат.Да прајме IQ да видиш дека не сум глуп ко шо ме мислиш ?Глупости е траката реков.И4 не ми се бендисва..Дека без врска е..Тематика пропадната и недоловена..Реков ок сте ок рецитирате на трака..Али траката не 4ини..Ок бе не мислам да се расправам.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 9th, 2007, 6:45 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Јули 14th, 2005, 1:19 pm
Мислења: 1493
Локација: Bitola (Arnaut Maala)
n seri be zakon e trakata jas taka sakam

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 9th, 2007, 8:32 pm 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
Мене не и ?Си имам право на мислење си кажав не ми е уба..

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 10th, 2007, 4:37 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Декември 4th, 2006, 8:48 pm
Мислења: 56
vidi, jas nikoj ne go teram na sila da mu se svigjaat moite t.e. nasite pesni.
taka sto tuka nema da se diskutira okolu toa. ok
i nikogo ne pravam glup, baska ne e nekoja metafora.
i sfakam sto vikas deka nema smisla pesnata, ama vidov deka ne si od skopje sto e pricina celata tvoja teorija da propadne u voda.
ja vikam vazi be, neka nema smisla, ama dojdi edna nedela zivej u cento.
ne deka nesto e zaebano, vakov narod, takov narod imalo. dobro ke bese da imase narod. problemot e u toa sto nema zivot.
nema veze aj da ne go drvam

STR8_UP

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 10th, 2007, 4:13 pm 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Maј 25th, 2004, 9:50 pm
Мислења: 738
Локација: Jurassic Park
dosta so tvoi mislenja rap rival sekoja tema ja seresh i samo nekade se bunis priberi se malko, luge ne doagaat na forum za samo tvoi mislenja da citat.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 10th, 2007, 5:29 pm 
Отсутен

Регистриран: Декември 2nd, 2006, 8:47 pm
Мислења: 9
Локација: skopje
RaP-RiVaL Напиша:
str8_up Напиша:
RaP-RiVaL Напиша:
Btw кој го уби 4енто ? :) Само та трака ја имам слушнато од вас ..И то денес ја најдов..Не сте нешто посебно , али не сте ни лоши..Само шо траката нема многу врска со насловот :)

za site sto se u zbunka i ne kapiraat sto znaci koj go ubi cento, valjda ne mislime na cento kako licnost, tuku cento kako naselba. a koj ne bil u cento sigurno ne znae zasto zborime deka e mrtov.
ja stvarno ne znam kako moze da misli nekoj deka pesnata e za cento kako istoriska licnost, a u pesnata sve si opisano i kazano taka kako e i sto e, i ne gledam nisto nejasno. a ako nekoj ne moza pak da svati sigurno ne e do nas.
FIST

Е ај баш да проверам далу сум глуп.. :) Еве без карање да ви кажам шо мислам..Траката е 4иста глупост..Буквално..И кој ти ре4е дека помислив дека знајте кој го уби 4енто и такви работи?Секоја трака треба да има допирна то4ка со насловот..Ете метафора нека е..Шо метафора е жити се ?Глупост на квадрат.Да прајме IQ да видиш дека не сум глуп ко шо ме мислиш ?Глупости е траката реков.И4 не ми се бендисва..Дека без врска е..Тематика пропадната и недоловена..Реков ок сте ок рецитирате на трака..Али траката не 4ини..Ок бе не мислам да се расправам.

pametno kazano str8 up. Sekoj ima pravo na svoe misllenje no dodeka noga ne mu stapne u Cento, nema pravo mnogu da zbori za toa kakva e pesnata, dali ima smisla ili ne. Ako misli na onoj del kade sto se vika AJDE SEGA KAZI MI KOJ GO UBI CENTO- spored mene nema nisto dvosmisleno.Toa e taka napraveno, dvosmisleno, shejkirano, i ispadna stvarno dobro. Taka da RAP-RIVAL spored mene, go cenam tvoeto mislenje ali DJABE VEZESH....

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 10th, 2007, 9:34 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jуни 7th, 2005, 8:14 pm
Мислења: 193
Локација: Kozle, Skopje
abe sto se raspravate, jas sum toj sto treba da se rasprava so f.i.s.t.!!!

more vie znaete sto treba.......:-) jas ke vi se javam za 2 nedeli.......

aj sea pozdrav i bidete umni, poslusni i mijte zabi pred legnuvanje
hehe

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 10th, 2007, 9:54 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Декември 4th, 2006, 8:48 pm
Мислења: 56
dear vali
bozata sekna ama ke se opravi za nedela dena, a sampitata se prai.
ne, ozbilno aj ke se dogovorime za u seherezada, samo ti javise i zakazi.

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 2 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап