RaP-RiVaL Напиша:
str8_up Напиша:
RaP-RiVaL Напиша:
Btw кој го уби 4енто ?

Само та трака ја имам слушнато од вас ..И то денес ја најдов..Не сте нешто посебно , али не сте ни лоши..Само шо траката нема многу врска со насловот

za site sto se u zbunka i ne kapiraat sto znaci koj go ubi cento, valjda ne mislime na cento kako licnost, tuku cento kako naselba. a koj ne bil u cento sigurno ne znae zasto zborime deka e mrtov.
ja stvarno ne znam kako moze da misli nekoj deka pesnata e za cento kako istoriska licnost, a u pesnata sve si opisano i kazano taka kako e i sto e, i ne gledam nisto nejasno. a ako nekoj ne moza pak da svati sigurno ne e do nas.
FIST
Е ај баш да проверам далу сум глуп..

Еве без карање да ви кажам шо мислам..Траката е 4иста глупост..Буквално..И кој ти ре4е дека помислив дека знајте кој го уби 4енто и такви работи?Секоја трака треба да има допирна то4ка со насловот..Ете метафора нека е..Шо метафора е жити се ?Глупост на квадрат.Да прајме IQ да видиш дека не сум глуп ко шо ме мислиш ?Глупости е траката реков.И4 не ми се бендисва..Дека без врска е..Тематика пропадната и недоловена..Реков ок сте ок рецитирате на трака..Али траката не 4ини..Ок бе не мислам да се расправам.
pametno kazano str8 up. Sekoj ima pravo na svoe misllenje no dodeka noga ne mu stapne u Cento, nema pravo mnogu da zbori za toa kakva e pesnata, dali ima smisla ili ne. Ako misli na onoj del kade sto se vika AJDE SEGA KAZI MI KOJ GO UBI CENTO- spored mene nema nisto dvosmisleno.Toa e taka napraveno, dvosmisleno, shejkirano, i ispadna stvarno dobro. Taka da RAP-RIVAL spored mene, go cenam tvoeto mislenje ali DJABE VEZESH....