Сега е точно : Jуни 28th, 2025, 9:45 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 9th, 2007, 1:12 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Aприл 12th, 2006, 9:27 pm
Мислења: 1212
Локација: So Te InTeReSiRa
Mitko Напиша:
MackO Напиша:
Ona :D sefe tatko mi e toj i toj i Dzandarov odma aj kine kaznate EHHHHHHHHH tie finti Nabrzo ke gi praam
:D :D :D

Абе готово..

pa so sekoj 2 go pravi toa :D :D pred dzandarot ja kine kartat pa nikomu niso ili ke mu frlis nekoj denar da ti ja skine ili ke svrtis broj :D i tolku I SO SAKATE POSLE DA NE MRAZIME POLICIJA
heheh taka e ama ne zanam so zboram sea !!!!! hehehe

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 13th, 2007, 5:52 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Aприл 7th, 2007, 6:34 pm
Мислења: 341
westside14 Напиша:
PA VIDETE
TOA ALFA SE POJAVI SEGA
INACE KOGA SME KAJ POLICE
SO DA PRAVAT LUGETO TOA IM E RABOTA
KAKO NEKOJ STO MU E RABOTA VO NET KAFE ILI DR
TOA E I RABOTA
SO DA PRAVAT
MISLIS NEKOJ SAKA DA TEPA
AKO NE PREDIZVIKUVAS NE TE PREDIZVIKUVAAT

Brat , 100% si vo pravo...Ako ne se chepkash ne te chepkaat nikoj, pa nitu dzandarite ...Jas ziveam vo malo grad4e, nikogash ne se izivljavaat dzandarite so narodot, naprotiv mene mnogu pati mi imaat progledano niz prsti....A toa im e rabota,od tuka go VAGJAAT denarot za leb..Epa sega, ne opravduvam nasilstva na policijata i neshto sli4no..Morate da priznaete deka vo Makedonija policijata vo odnos na drugite zemji E MNOGU POOOOORELAKSIRANA i so pomeki stavovi..

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 13th, 2007, 6:45 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jaнуари 16th, 2007, 8:08 pm
Мислења: 158
Локација: Somewhere in space...
xax ne samo policijata tuku sve vo nasava zemja e porelaksirano :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 14th, 2007, 5:56 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Ноември 15th, 2006, 1:34 pm
Мислења: 492
Локација: Skopje-METROPOLA
Koj ve ebe be tatko mi e cajkan pa koj kurac a???sekoj jade gomna za policija a koga ke te fati policija gakite odma se polnat,sekoj e opasen na zborovi.Ama koga bese ova sranjevo vo tetovo sto ne odea vasite da se tepaat tamu tuku morase tatko mi da odi za drugive da gine a?ma kotek uste tolku neka mavaat na site!koj jade gomna mora da si go dobie.Iako tatko mi ne bil nikad po ulicive kako drugive cajkani ama sepak koj kurac jadete gomna za policija koga tie pravat kako sto ke im kazat,go slusaat toj sto im dava plata jebiga - ne slusas nema plata brate,nema zasto da se diskutira na ovaa tema.Koga bese ova vo 2001 site sto gi viknaa da se prijavat kako rezervisti site begaa nikoj ne se prijavuvase site bea picinja begaa od doma ne se javuvaa na telefon dodeka gi baraa neznam sto.Zasto cajkanive popustaat zaradi toa e sranje vo Makedonijava ma tepaj tamu pa da te vidam dali posle ke pravis gluposti krsi tamu taka treba!!!I mene me ima zastanato policija mi ima pobarano licna i toa e,tolku.Pokazav i prijatno.Nikoj i nisto.Neznam zasto se zamarate so sranja.Ama da ve vidam koga ke go cekas svojot roditel na vrata i koga mislis dali ke se javi i dali ke dojde doma pak.Togas da vidam dali ke jades gomna.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 14th, 2007, 6:20 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Aприл 7th, 2007, 6:34 pm
Мислења: 341
Добар пост брат, да имаше гласање 10ка ќе ти дадев..Овие што плукаат на полиција, слушаат многу Ганг песни , што немаат врска со животот во Македонија..Остај ги црнците во америка се друга прича..ЗБОРУВМЕ ЗА МВР Македонија... И до тие што серат, сакам да прашам нека ми објаснат на што се должи нивната омраза спрема полицијата, некоја случка...Поздрав

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 14th, 2007, 8:57 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jaнуари 16th, 2007, 8:08 pm
Мислења: 158
Локација: Somewhere in space...
Ccc tuuuu kaj otide mladinava :D Abe triology ne mi se praj pameten tuka na forumov... kao prvo vojnata bese pred 6 godini. brateee mnogumina ne se ni sekjavaat sto bese kako bese... i ne mi kazuvaj deka za rezervisti bile regrutirani cajkani koa lugjeto za taa rabota dobrovolno se prijavuvaa za 30000 plata za da preziveat. Plus ziveeme vo Makedonija. ne e ovoa Amerika pa na sekoj cekor se puka... (ovoa e za toa sto si se plasel dali tatko ti ke se vrati doma) opasnost imalo 2001 ali do sea ja ne znam nekoj cajkan sto zaginal onaka na ulica...

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 15th, 2007, 2:43 am 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Fabulous Напиша:
Ccc tuuuu kaj otide mladinava :D Abe triology ne mi se praj pameten tuka na forumov... kao prvo vojnata bese pred 6 godini. brateee mnogumina ne se ni sekjavaat sto bese kako bese... i ne mi kazuvaj deka za rezervisti bile regrutirani cajkani koa lugjeto za taa rabota dobrovolno se prijavuvaa za 30000 plata za da preziveat. Plus ziveeme vo Makedonija. ne e ovoa Amerika pa na sekoj cekor se puka... (ovoa e za toa sto si se plasel dali tatko ti ke se vrati doma) opasnost imalo 2001 ali do sea ja ne znam nekoj cajkan sto zaginal onaka na ulica...

ne se pravi ti tolku mnogu pameten zasto tebe i taka te boli kur za drugite-normalno,a normalno e deka ne se sekavas zasto ne si imal sto da zapamtis.I plus da te popravam cajkanite ne se rezervisti tuku obicnite luge se rezervisti.I zaradi toa kazav deka tatko mi ne e od tie sto odi po ulici tuku togas bese vo specijalna u tetovo.Ete taka da te popravam malce.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 15th, 2007, 2:55 am 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Nema potreba tolku da se hejta koga znaeme rabotite kako stojat.Site se pravat na forumov deka se znaat ustvari e obratno.Prvo iskusi go toa pa posle jadi gomna.Zaradi toa na forumive ima samo jadenje gomna zasto sekoj trese sto saka i kolku saka.Sekoj e jak na zbor ama nikoj na dela.Sekoj moze da kaze bilo sto,ama kolku od toa e vistina?Ne mrazam nikoj nemam ni potreba da mrazam.Pocit do site!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 15th, 2007, 12:13 pm 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
Fabulous Напиша:
DA DARK lord Напиша:
nace policijata si ja vrsi rabotata

kolku ne e samo taka . Celava drzava e vo haos deka policijata ne si gi vrsi obvrskite.

А вршат притисок на полицијата ? Да или не ? Ај размисли и кажи во кој е проблемот.Проблемот е во власта , а народот е власта.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 15th, 2007, 12:18 pm 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
И нејќам никој да ме сфати погрешно и да се испровуцира од претходниот пост.Кажав како шо е..

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 3 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап