Akcikoz Напиша:
7. Imashe i dokumentarec pred tebe pocnato cinam Vojnik go praveshe so Voice od tutori kade sto bea site vklucuvajki go i ago(ocigledno ti e trn vo oko)
Neznam od kade ja imas informacijava no tocno e toa. Pocnavme proekt zadno so VOICE od tutori familija no posle odreden period snimanje se imase nekoi nedorazbiranja megju mene i Voice a voedno i ocekuvanite sponzori koi trbaa da ni izlezat vo presret na toj proekt ni otkazaa, taka da nemavme dovolno sredstva i oprema da go zavrsime proektot. Inace imase snimeno golem del od grupite koi postoea vo toa vreme kako i grupi koi vekje bea raspadnati.
bea snimani:
SAF
TEMNATA STRANA
CHISTA OKOLINA
PUKA KOZMETIKA
SOLO
DZAKA NAKOT I STRUJA (S.T.R. 2)
KEC & NIK
CRNA HRONIKA KANAL 103 ( snimka na eden raboten den na VG kako voditel na "Crna Hronika" vo kanal 103 kade sto i gostuvavme kako producenti na ovoj proekt)
a vo plan bea da se snimaat i povekje drugi grupi
ULICEN RITAM (del od niv)
POINAKOV STIL
PSIHO TIM & STIP HOP
i mnogu drugi koi ne mi teknuvaat vo momentov ( klan istok ne ni postoese togash)
Pokraj intrvjua so artistite bea i snimani nastani kako na primer snimka vo zivo od promocijata na prvata makedonska rap ploca na SAF vo club Element.
Sto znaci ako se nafati covek moze site da gi snima, site ovie sto gi nabrojav sto snimavme gi nemav zapoznaeno predhodno licno ( mozebi samo kec) i bas me iznenadija so nacinot na koj ne primija, bez dvoumenje, ako se saka se moze...
Na zalost ne iskoci kako sto treba poradi nemanje sredstva.
Pozdrav!
Vojnik Out.