Born2B Напиша:
VOJNIK i jas sum svesen za tie snimki.. Mislam deka imam del od niv doma. Ko ke si pojdam vo Pp ke pobaram, ke gi presnimam na CD i pravam upload, pa da se uveri ovaj mockovo so tresi gluposti.
Andrej... So si mislis ti be? Imas pari i mozis da gi soberis SITE rap artisti na edno mesto? I kraj kraeva: SRANJE ti e taa emisija, sto mozam da ja narecam sekako, samo ne dokumentarec. Imas pocit samo za trudot. Sto znaes ti be za hip hop? Si prosetal niz Sk da vidis dali ima grafiti, ili niz Bt kaj sto sum momentalno? Si bil na nekoja rap zurka? Aj informiraj se poubavo i posle kazi dali nema do sega organizirano rap zurki!!! Aj trkni do Pp i Bt i vidi kolku e naprednata kulturata, pa posle da kazuvas. Pojdi Oh da vidis dali nema tamu rap grupi, za koi ne si ni svesen. Tetovo, Strumica i tn... Glup da si ke sfatis deka Hip Hop kulturata ne e ona sto nekogas bese.. Deka napreduvame...
Druga rabota
Treba da ja poznavas istorijata na Hip Hop kulturata vo Makedonija, pa da snimas dokumentarec. A kako sto gledam ti i Hip Hop istorija - dva razlicni poimi. Imas uste mnogu da ucis.
Treta rabota
Ago ko izdavase albumi i ko praese rap zurki ti sedese doma i citase kniga "Kako da stanam reziser". Ago praj rap od `87, a ti nemas tolku spotovi rezirano kolku sto ima toj albumi izdadeno. Ne jadi gomna za nekogo ako ne go poznavas, (iako i jas ne go poznavam najdobro, imam razgovarano so nego samo za snimanje) i posebno ako ne ti se dopagja.
Cetvrta rabota
Ne si dostoen na nikoj od DNS produkcija da mu se kuris so toa sto imas snimeno "dokumentarec", zasto NIKOJ od DNS ne se rodil bogat KAKO TI, NIKOJ od DNS produkcija togas nemal pari za da snima kolku saka i sto saka, KAKO TI. SE sto imaat postignato, go imaat postignato sami, taka da... Nekoj bogat mocko kako tebe ne e dostoen na NIKOJ od Mak Rap scenata da mu se kuric, zatoa sto na forumov ima faci koi mozat da te zakopaat so Hip Hop fakti, za koi ne si ni svesen deka postojat.
Pozdrav
Znaci vaka...
Prvo sho e so muabetov bogat si au ja ne znam ako sum pobogat od vojnik ili od red drugi koi se blisku do DNs togash dobro...
Ako imav poishe pari nemashe da studiram tuka nego u stranstvo kako vojnik
Treto sho mi zborish ti mocko eden kazi mi so koj se znaesh od bitola pa tolku seresh za hiphopot i za toa za deka ja ne sum bil na rap zurki ili takvo neshto nemoj ni da pomisluvash...
ABE SAMO SERETE A NISHTO NE PRAITEEEE!!!!
Ako si tolku hip hop napraj nekoja zurka u bt izgorev po zurki u leto koa ke dojdam da idam na nekoja...Nema vrska so prai tuku so organizacija...
I ne mi zbori nema pari nema kako da se napravi tuku mrdni se od komp i zemi napravi neshto
I daj pretstavi se da znam so koj si imam rabota posho deluvash dosta opasen...
AJ sea CAO!