RaP-RiVaL Напиша:
А извини шо има врска Разел со темата ?
Не зборам јас за Екстра бит бокс ( некој опасен ) него класи4ен ко шо маваме.. ако знајш таков сам ќе си го снимиш на ацид пример и после на истиот ќе рецитираш.. Така да не мора некој да се нафати да ти прај бит бокс.. И голем кур ако шушти .. Имаш програми за средвање малце од малце.. битно е да се слуша колку толку вокалот , јас мислам то е целта ко шо ре4е некој пред мене.. А ти ако сакаш вокалот да ти е стакло , тогаш оди во студио плати си пари и сними си фс па прати овде да слушниме..муабетот е фс да се клај снимено и битно е да се слуша..А ти дино брат , ко нејкиш со бит бокс , не си фатен ваљда имаш ризан напрај калси4ен бит и толку е.. не треба многу .Мое мислење.
Море чоек, не праиме муабет за ацид ова она не знам што. Како можиш ти на обичен мајк од компјутерот, да маваш бит бокс?? Нема ништо да се познава. Поентата е да вложиш многу малку труд а да рокниш фс. Не е работата да спремаш сеа програми вакви такви или не знам што, па да маваш бит бокс, па да рокаш фс, па после да го чистиш, па не знам што.
Инаку Разел е единствениот што можи да мава и бит бокс и да рецитира во исто време, затоа го спомнав.