Сега е точно : Jуни 17th, 2025, 7:36 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 44  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 11th, 2008, 6:05 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 12th, 2006, 7:38 pm
Мислења: 514
Локација: Багдат
himen Напиша:
brat ne me svakash ja znam koj se aktivni ovde na forumov,
osven tebe kiko MC agato od vreme na vreme i vojnik cat pat, kazi mi koj drug,
a baska nemate pristap za nekoj raboti taka ?
sto znaci deka treba da vi pustat pogolem pristap na forumov,posto tie sto go imaat vlagaat koga ke im tekne,mora nesto da se napravi edinstven forum e ova i treba da se odrzava da se postuva od druga strana ,
napraven e so cel site raperi da dovagaat ovde a ne da se dvojat ,pa fati vrski izbrisi mu go userot,toa ne ide ,zatoa nema posetenost,smenete go izgledot kako prvo veruvaj ke ima poveke posetenost pushtete linkovi za reklami po myspace bilo kako ,lugeto ke gledaat,napravete user na myspace i addnigi site mozni raperi sto postojat ,i ke vidish dali nema da bide podobro,
tamu pogore ostaviv post za makrap pesni kako bi mozele da bidat po pregledni pesnite od grupite vo makedonija,a ne ke pustaat site po edna pesna na eden post,vaka koj ima nova pesna ke ja oznachish deka e taze na forumov so nesto,ja ne sum moderator na kraj kraeva,ako go imate mitko na msn kazete mu on e shef ovde kolku sto znam jas,

pozdrav i veruvajte deka ke ja bide rabotava na forumov samo smenete rabori i reklama stavite pogolema,

moze i da pravite zurki preku forumov organiziranje so cel da se zblizat site organizatori i rap grupi bandi i sto ti ja znam tamu,ke organizirash zurka site ke citaa i ke dovagaat ednash mesecno da ima ke dovagaat i ke vlijaete na rapov vo makedonija mnogu ,veruvaj znam kako idat tie raboti rapov propaga vo makedonija nema podrska megu sebe no moze da se smenat rabotite,a toa so zurkite moze da se organizira ,organizator MAKRAP FORUM,dobro bi bilo site da nastapuvaat i da se zblizat,
primer DNS LEGIJA LISICE EKIPA TETOVO .i od drugite gradovi ednash mesecno ke bide top a za podrska slobodno pobarajte me za organizacija :) i`m the man :) ajt pozdrav i naprajte si eden sostanok moderatorite na msn vo petorka,i ke ja bide rabotava 100% mozete i mene da me pokanite :) mnogu dobar mozok imam za vakvi raboti :) ajt pozdrav[i nekam da bidam moderator da nzaete samo mozam da dadam moe mislenje]

BOBO THE BEST FUCK THE REST :) veruvaj najbolje idei se dadeni :D

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 12th, 2008, 12:27 am 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Февруари 5th, 1987, 7:54 pm
Мислења: 1467
Локација: Скопје
Бобо а од кај имаш ти таква информација дека тие што можат нешто да направат влагаат кога ќе им текне, или да бидам прецизен за мене го имаш тоа кажано затоа што јас можам се да направам. А корисниците не гледаат што се случува во позадината на оваа веб страна, се плаќа за името rap.com.mk, за makrap.info, има хостинг од хрватска, секој член што ќе се регистрира рачно се прегледува дали е човек или не, и така натака.. значи се случуваат работи во позадина што никој не ги ни гледа, па после каде се модераторите и администраторите. Плакати за журките редовно се ставаат на насловна страна, нормално ако некој сака да му биде ставен плакатот. Секој може да каже 1000 идеи и веќе го имаме правено овој муабет со другите од тимот, и верувај дека е само муабет. А кажи ми пример на кои луѓе им бил избришан user-от пошто гледам многу си информиран, па незнам како и кога се случило тоа, кога се бришеле user-ите ? А никој од нас не ги двои луѓето по тоа кој од каде е, туку по тоа кој што пишува или да бидам прецизен: по почитувањата на правилата. А овој муабет што го правиш тука за тие луѓе што не доаѓаат на форумов, треба да им го направиш на нив, не на нас затоа што тие се оние кои не доаѓаат, оние кои кажуваат дека на форумов идат луѓе на тој и тој, што бараме ние на тој форум и слично. Ние не сме должни да ги фатиме за гуша и да им се заканиме ако не доаѓате на форумов ќе се десат Х работи нели ? Во врска со тоа за макрап песни, ако збориш за download тогаш треба да му се обратиш на triology или кој и да е одговорен за секцијата downloads ти пишува кој се модератори, само треба да прочиташ и најубаво е да им пратиш приватна порака и ќе биде решено и тоа. А ако сите толку се грижат за форумов, тогаш секој може да стави реклама на нивниот hi5, myspace или што и да е. НЕ Е ДО НАС ВЕРУВАЈ, ОД СИТЕ ЗАВИСИ. Еднаш целосно беше избришан форумов, па пак се врати се на старо, едни ќе пораснат, други деца ќе дојдат, а некои пак сеуште не пораснале, иако им се накачила бројката на годините, ако сваќаш што ти зборам.

Поздрав!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 12th, 2008, 1:14 am 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Ноември 15th, 2006, 1:34 pm
Мислења: 492
Локација: Skopje-METROPOLA
Sepak mislam deka na moderatorite treba da im se dade pristap do brishenje na postovi ili tema,zasto vaka nemoze da se stavi red sekoj koga saka i kolku saka si otvara temi za sekakvi raboti,konkretno za download sekcijata nemozam da ja sredam zasto go nemam toa pravo da brisham postovi,dali ke moze nekako da se odobri toa pravo pa da moze konecno da se sredi download sekcijata.Pozdrav

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 12th, 2008, 2:26 am 
Отсутен

Регистриран: Јули 15th, 2007, 8:12 am
Мислења: 274
Dali e mozno vo tema Grafiti da se otvori anketa "Dali crtate grafiti i dali imate grafiti grupa" (Toa da bidat posebni prasanja) so cel da vidime nekoi vasi/nasi dela, pa i za mozna sorabotka
Blagodarime unapred

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 12th, 2008, 9:50 am 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

triology Напиша:
Sepak mislam deka na moderatorite treba da im se dade pristap do brishenje na postovi ili tema,zasto vaka nemoze da se stavi red sekoj koga saka i kolku saka si otvara temi za sekakvi raboti,konkretno za download sekcijata nemozam da ja sredam zasto go nemam toa pravo da brisham postovi,dali ke moze nekako da se odobri toa pravo pa da moze konecno da se sredi download sekcijata.Pozdrav

Мислам дека оваа дискусија не е за тука, али бришење на тема се прави со тоа што се префла во Канта, така да модераторите имаат право да отстранат тема. А може да се прави слично и со постовите, ја отвараш темата што сакаш да ја средиш, кликаш на тоа доле "Можете да го модерирате овој форум", селектираш кои постови сакаш да не бидат во темата, ставаш да се префрлат во Канта, и ставаш наслов што може да гласи и "dkasdsa" или "dioqwduoqiw" не е важно. Види го тоа. Поздрав :)[/i]

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 12th, 2008, 9:52 am 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

ThugProphet Напиша:
Dali e mozno vo tema Grafiti da se otvori anketa "Dali crtate grafiti i dali imate grafiti grupa" (Toa da bidat posebni prasanja) so cel da vidime nekoi vasi/nasi dela, pa i za mozna sorabotka
Blagodarime unapred

Сменив нешто, така да сега можеш сам да ја отвориш анкетата таму. Поздрав!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 12th, 2008, 10:05 am 
Отсутен

Регистриран: Јули 15th, 2007, 8:12 am
Мислења: 274
Mitko Напиша:
Сменив нешто, така да сега можеш сам да ја отвориш анкетата таму. Поздрав!

Благодариме :D
Темата е отворена.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 12th, 2008, 2:13 pm 
Отсутен
Членски аватор

Mitko brat mene ne mi bese celta da kazam za moderatorite neshto navredlivo,poentata beshe da kazam deka treba pocesto da bidat aktivni,i deka nesto mora da se promeni na forumov monoton stanuva me razbirash dzabe otvaraat novi temi koga se tapa,nesto fali ne znam sto vo vtoriot del na mojot postt gore pishuva predlozi za promeni ,zar ne bi doshlo dobro za forumov?!?! stapete vo kontakt ,jas ne ve teram so sila da gi nositee nego ednostavno da gi prashate za nekoj raboti,so toa shto ke pocnat da go posetuvaat forumov poveke ,i za reklamata napravi na myspace user so ima makrap forum,bolje ke bide veruvaj mi,jas znam deka se plaka za stranava ,ali vo sekoj slucaj kazete nesto ako treba pomosh ke ppomogneme za pridones ,kolku mozam ke pomognam ili bilo koj na forumov,i za zurkata e dobra ideata,ke soberesh mnogu luge garantiram pozdrav

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 16th, 2008, 4:42 pm 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Jaнуари 13th, 2005, 12:14 pm
Мислења: 198
Локација: Запад
Bob4e ti na koja tema sakash da bidesh moderator?

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 16th, 2008, 5:22 pm 
Отсутен
Членски аватор

ako otvarate edna tema za drzenje dieti moze da se prijavam :) inace ne sakam da bidam moderator,:)

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 44  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови и 1 гостин

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап