Сега е точно : Jуни 16th, 2025, 9:22 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 16th, 2007, 8:01 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Авдуст 6th, 2007, 2:59 pm
Мислења: 595
Локација: Ulicite vo gradot...
Spotovite nekoi lugje gi pravat za da stanat slavni.No koga zborime za underground spotovi tesko deka nekoj na TV moze da vidi nekoj takov spot,bidejki underground-ot se pravi od ljubov a ne za pari,zar ne...

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 16th, 2007, 9:12 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 12th, 2006, 7:38 pm
Мислења: 514
Локација: Багдат
haha abe mnogu smesni postovi mozes da procitas ali site se so edna misla za spotovite

Kako i da gledas izlagas so spot ne si veke toa sto si mislel deka si vo sekoj poglet ,se otvaras na cela javnost.
Primer da ne bese piki sipi nemase da izlezat tolku curuk luge od raperi.
gledaat na TV i ajde mi se zasviga muzikava :)

Isto e i so bilo koj drug ne e toa sto sakal da bide prethodno,ne ja postignal celta koga pocnal so rapot,ili mu poprecile novi raperi izlezeni vo podzemjeto.

AJT POZZZZZZZ

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 3rd, 2008, 3:06 pm 
Отсутен

Регистриран: Jaнуари 30th, 2008, 4:39 pm
Мислења: 103
Локација: bitola
na TV retko se gleda underground spot ako mu se zgresi nekoj da pusti....oti na kremcite mu se tresat gakjite...

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 3rd, 2008, 7:25 pm 
Отсутен

Регистриран: Jaнуари 21st, 2005, 3:22 pm
Мислења: 403
Citam i nemozam da se iznacudam na mal broj od postovive!Kako moze na nekoj da mu smeta toa sto nekoj napravil spot za televizija!?!?Abre spotot e pred se UMETNICKO DELO luge,ja ne znam vie kako gledate na rabotite.Sto ako nekoj underground artist napravil spot eve primer od stranskive ili od domasnive ne e bitno,spotot nisto ne menja kaj tie luge,site si go ziveat istoto,a toj sto misli da stanuva epten komercijalen so takvi potezi eve kako primer ke go zeam prijatelot Toni Zen toa e veke druga rabota,na nego toa mu e celta i toa e.Spotot e najveke eden nachin na izrazuvanje na licnostite i prezentiranje,ako pesnata i spotot se dobri togash ne znam sto e tuka losoto!Taka da ostanete Keepin It Real i Underground i slushajte samo DOBRA muzika! :)

Pozdrav!!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 3rd, 2008, 9:19 pm 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
Ина4е , сите шо рековте дека се шо е на интернет , тв итн е комерцијала ..
Па и вашите песни се на интернет.Зна4и и вие сте комерцијала ?Ок , интересна логика ..
Рапот само по другари го ширите ? А сепак на мајспејс клавате песни , а
тврдите дека преку интернет си комерцијала , али добро.
Комерцијала е песна/спот шо е напраен за да се постигни слава односно пари.Е то е комерцијала , ништо друго.И то е то.Ако имаш намера да го шириш рапот тогаш во никој поглед не си комерцијала.

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Google [Bot] и 1 гостин

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап