Сега е точно : Jуни 16th, 2025, 4:29 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 28th, 2008, 3:52 pm 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Февруари 5th, 1987, 7:54 pm
Мислења: 1467
Локација: Скопје
Вие сите сте забегале. 95% од девојчињата во Македонија се скинати од 15 до 18 години, а останатите 5% се екстремни исклучоци кои тоа го прават или пред 14, или после 19 години. А сите тие што биле невини, и што се правеле дека не се спремни, откако ќе ја изгубат невиноста (покасно отколку поголемиот дел) се ебат кај стигнат. Така да, да бидеме реални 17 години е нај нормална возраст да се изгуби невиноста на женското. Ова го кажувам и од медицинска гледна точка и е научно докажано. Така да ако на 17 години некоја прави таков муабет дека не е спремна и слично и тоа дека НЕЈЌЕ ДА БИДЕ ЗАДОВОЛЕНА (или поточно.. сака да се ебе нејќе да и влезе), кој знае што ќе биде од неа. Нормално ова зборам за поголемиот дел, секогаш има исклучоци.

Тоа е тоа :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 28th, 2008, 4:10 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 2nd, 2008, 3:20 pm
Мислења: 1012
Локација: Ljubljana, Slovenia
па до некаде си во право..само ко запнале сите сакаат-та сите сакаат...рекоф јас за мене (имам 15год) и нејкам..тоа е моментално мислње....а не реков дека така ке остани..никогаш не се знае...некад не реци никад :D :D не рекоф дека до брачната нок ке останам невина :lol: :lol:

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 28th, 2008, 10:04 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jaнуари 16th, 2008, 7:00 pm
Мислења: 922
THE_LADY_D Напиша:
епа еве на пр јас не се наогам овде во постов твој..и да имам де4ко не сум спремна за то и девица сум и шо?!?!?! не можиш некој со сила да го тераш ко не е спремен и ко не се чуствува сигурен да го стори тоа..и ако 4екаш девојка после 3-4 месеци да не ти дади не зна4и дека не те сака..Сигурно машкото не се однесувало ко шо треба..или не и ја дало потребната подршка и сигурност и нешто не функционира врската ко шо треба...треба со нешто да се заслужи тоа оти не исто да имаш однос со некој и да се бакнуваш (ова ви е познато фала-богу)...и Ганг не вели така оти секој не е спремен за тоа (на женските мислам)

ne velam deka ke teram nekoj so sila, ama vikam deka ne treba nekoj sho vika deka me saka, sho jas ja sakam nea, i ne e spremna da ima intimni odnosi dooolgo vreme, kakva ljubov e toa? I zoshto ja barash vinata sekogash vo drugiot! ja bi se obidel najdobro sho mozam i ako ona misli deka nesho ne e vo red kaj mene, neka kaze, ako ne kaze ja ke ja prasham. Ako re4e nisho, ja kje ja prasham zosho nejke da ima intimni odnosi, ako kaze deka ne e spremna ke ja prasham kolku vreme i treba i shto e toa sho go posakuva! i da mi kaze deka i treba 1 god. ke ja 4ekam, ako posle toa nejke, ke ja prasham zosho, ako ne e spremna i davamn ushe ednash da si kaze ushe kolku vreme i treba ako ne e spremna. posle toa ako pak ne e spremna toa zna4i deka me ne me saka i me prai glup, toest me mafta kako saka!

ina4e jas li4no, mnogu sakam da imam deca! bi napravil se da imam deca so mojata najmila i posle toane bi mi bilo mnogu krivo ako se razvedam ili sli4no. sekako deka nema da mi bide seedno, ama nema da mi bide poslebo krivo zasho posle sum ispolnet!

paa pozdrav :)

2+2=5 √

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 28th, 2008, 10:24 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Јули 6th, 2006, 6:42 pm
Мислења: 576
Локација: bair
ako te saka a ti ja nekis koristi ja bate... kleckaj dur mozis
ako te saka i ti ja sakas.. ne mu baraj, cekaj sama neka mu tekni

prvoto e pofaca :lol: :lol: :lol:

ina4e da preminime ozbilno... ima ljubov bez sex i mislam deka seksot so ljubovta ima malo nesto zaedni4ko oti seksot e zadovolstvo, a ljubovta 4uvstvo. Nestoto so e zaedni4ko e deka ako go ima to 4uvstvo mozi malku poke zadovolstvoto da e pogolemo... za dr ne komentiram..

samo pazete se lugje skapi se decata ovie vreminja :lol:

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 28th, 2008, 11:23 pm 
Отсутен
Членски аватор

A.S. Напиша:
THE_LADY_D Напиша:
епа еве на пр јас не се наогам овде во постов твој..и да имам де4ко не сум спремна за то и девица сум и шо?!?!?! не можиш некој со сила да го тераш ко не е спремен и ко не се чуствува сигурен да го стори тоа..и ако 4екаш девојка после 3-4 месеци да не ти дади не зна4и дека не те сака..Сигурно машкото не се однесувало ко шо треба..или не и ја дало потребната подршка и сигурност и нешто не функционира врската ко шо треба...треба со нешто да се заслужи тоа оти не исто да имаш однос со некој и да се бакнуваш (ова ви е познато фала-богу)...и Ганг не вели така оти секој не е спремен за тоа (на женските мислам)

ne velam deka ke teram nekoj so sila, ama vikam deka ne treba nekoj sho vika deka me saka, sho jas ja sakam nea, i ne e spremna da ima intimni odnosi dooolgo vreme, kakva ljubov e toa? I zoshto ja barash vinata sekogash vo drugiot! ja bi se obidel najdobro sho mozam i ako ona misli deka nesho ne e vo red kaj mene, neka kaze, ako ne kaze ja ke ja prasham. Ako re4e nisho, ja kje ja prasham zosho nejke da ima intimni odnosi, ako kaze deka ne e spremna ke ja prasham kolku vreme i treba i shto e toa sho go posakuva! i da mi kaze deka i treba 1 god. ke ja 4ekam, ako posle toa nejke, ke ja prasham zosho, ako ne e spremna i davamn ushe ednash da si kaze ushe kolku vreme i treba ako ne e spremna. posle toa ako pak ne e spremna toa zna4i deka me ne me saka i me prai glup, toest me mafta kako saka!

ina4e jas li4no, mnogu sakam da imam deca! bi napravil se da imam deca so mojata najmila i posle toane bi mi bilo mnogu krivo ako se razvedam ili sli4no. sekako deka nema da mi bide seedno, ama nema da mi bide poslebo krivo zasho posle sum ispolnet!

paa pozdrav :)

ne deka ja baram vinata vo drug tuku davam primer...a inace ubava taktika..toa veke moze

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 29th, 2008, 3:24 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 3rd, 2005, 12:56 am
Мислења: 685
Локација: Tetovo-Ajducko maalo
THE_LADY_D Напиша:
чекај а колку години имаш (ако не е тајна)?

21!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 29th, 2008, 3:24 am 
Отсутен
Членски аватор

THE_LADY_D Напиша:
чекај а колку години имаш (ако не е тајна)?

21!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 29th, 2008, 11:23 am 
Отсутен
Членски аватор

pa ne si bil mn star (golem) :D

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 29th, 2008, 1:59 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 23rd, 2006, 11:44 pm
Мислења: 384
Локација: prilep
abe ima devojcina koi se davaat mn mn pogolemi tipaci razlikata izmejgu cupe i masko da e 8 god pa ima odnosi

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 29th, 2008, 3:26 pm 
Отсутен
Членски аватор

THE_LADY_D Напиша:
pa ne si bil mn star (golem) :D

hahaha
pa fala bogu ne sum mnogu star :)) kolku mislese ti deka imam 25?

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 7 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап