Сега е точно : Jуни 16th, 2025, 9:18 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 29th, 2008, 7:54 pm 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
A.S. Напиша:
THE_LADY_D Напиша:
епа еве на пр јас не се наогам овде во постов твој..и да имам де4ко не сум спремна за то и девица сум и шо?!?!?! не можиш некој со сила да го тераш ко не е спремен и ко не се чуствува сигурен да го стори тоа..и ако 4екаш девојка после 3-4 месеци да не ти дади не зна4и дека не те сака..Сигурно машкото не се однесувало ко шо треба..или не и ја дало потребната подршка и сигурност и нешто не функционира врската ко шо треба...треба со нешто да се заслужи тоа оти не исто да имаш однос со некој и да се бакнуваш (ова ви е познато фала-богу)...и Ганг не вели така оти секој не е спремен за тоа (на женските мислам)

ne velam deka ke teram nekoj so sila, ama vikam deka ne treba nekoj sho vika deka me saka, sho jas ja sakam nea, i ne e spremna da ima intimni odnosi dooolgo vreme, kakva ljubov e toa? I zoshto ja barash vinata sekogash vo drugiot! ja bi se obidel najdobro sho mozam i ako ona misli deka nesho ne e vo red kaj mene, neka kaze, ako ne kaze ja ke ja prasham. Ako re4e nisho, ja kje ja prasham zosho nejke da ima intimni odnosi, ako kaze deka ne e spremna ke ja prasham kolku vreme i treba i shto e toa sho go posakuva! i da mi kaze deka i treba 1 god. ke ja 4ekam, ako posle toa nejke, ke ja prasham zosho, ako ne e spremna i davamn ushe ednash da si kaze ushe kolku vreme i treba ako ne e spremna. posle toa ako pak ne e spremna toa zna4i deka me ne me saka i me prai glup, toest me mafta kako saka!

ina4e jas li4no, mnogu sakam da imam deca! bi napravil se da imam deca so mojata najmila i posle toane bi mi bilo mnogu krivo ako se razvedam ili sli4no. sekako deka nema da mi bide seedno, ama nema da mi bide poslebo krivo zasho posle sum ispolnet!

paa pozdrav :)

Брат глупости ти се ова..
Ај да ти ре4ат .. Имаш еден месец да станиш добар рапер ? Ќе станиш ?
Така е и со зрелоста околу сексот..Не можи то така , закажи си дата за ебење или за зрелост да стекни т.е да е спремна и спремна ќе биди..
То си е спонтана работа..Треба време и само со себе си иди , не можи да се то4но да се определи..Така да не зборај , година - две.. А ако те врти за 15 минути можиш да приметиш , а не за 2 години.. :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 29th, 2008, 9:56 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Авдуст 6th, 2007, 2:59 pm
Мислења: 595
Локација: Ulicite vo gradot...
Abe znaete sto e ljubov bez sex...koga masko i zensko se baknuvaat i maskoto si go drka...

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 29th, 2008, 10:57 pm 
Отсутен

Регистриран: Февруари 27th, 2005, 2:48 am
Мислења: 506
Mislam deka mnogu od lugjevo sto pisuvaat na temava ja mesaat rabotava so VRSKA BEZ SEX mesto LJUBOV BEZ SEX. Zosto da nema ljubov bez sex ? Ljubov e cuvstvo, dodeka sex e nesto intimno pomegu dvajca. Mozat edno bez drugo, e sega ako se raboti za vrska, ondak mislam deka nemoze ni edna vrska da stane poseriozna bez sex, barem toa e moe licno mislenje.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 29th, 2008, 11:52 pm 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Maј 26th, 2004, 2:52 pm
Мислења: 1745
Локација: Los Angeles, CALIFORNIA USA
maroo nisto ne te razbrav:)))

Слика

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 30th, 2008, 12:12 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 2nd, 2008, 3:20 pm
Мислења: 1012
Локација: Ljubljana, Slovenia
Genocid Напиша:
THE_LADY_D Напиша:
pa ne si bil mn star (golem) :D

hahaha
pa fala bogu ne sum mnogu star :)) kolku mislese ti deka imam 25?

pa te mislev od 23-25 najmn.. sorry ako e navreda za to i te prasav pred da iskomentriam so i da bilo za godinite tvoi..pozz

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 30th, 2008, 12:15 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 2nd, 2008, 3:20 pm
Мислења: 1012
Локација: Ljubljana, Slovenia
AGATO Напиша:
maroo nisto ne te razbrav:)))

i jas isto..:D:D inace ne deka mesame vrska bez sex i ljubov bez sex ama ocigledno e deka ko ima ljubov megu dvajca togas fakticki tie stapuvaat vo vrska i nekako se povrzuva seto toa...

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 30th, 2008, 1:05 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Јули 14th, 2005, 1:19 pm
Мислења: 1493
Локација: Bitola (Arnaut Maala)
maro Напиша:
Mislam deka mnogu od lugjevo sto pisuvaat na temava ja mesaat rabotava so VRSKA BEZ SEX mesto LJUBOV BEZ SEX. Zosto da nema ljubov bez sex ? Ljubov e cuvstvo, dodeka sex e nesto intimno pomegu dvajca. Mozat edno bez drugo, e sega ako se raboti za vrska, ondak mislam deka nemoze ni edna vrska da stane poseriozna bez sex, barem toa e moe licno mislenje.

Maro ti kako sto kaza taka si gi pomesal stvarite!!! :D

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 30th, 2008, 10:51 am 
Отсутен

Регистриран: Февруари 27th, 2005, 2:48 am
Мислења: 506
Aj batalete me mene ocigledno ne sum za vakvi temi. :D :D

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 30th, 2008, 12:20 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 3rd, 2005, 12:56 am
Мислења: 685
Локација: Tetovo-Ajducko maalo
maro Напиша:
Aj batalete me mene ocigledno ne sum za vakvi temi. :D :D

hahahahahahahahahahahahahhhahahaha
ja ipak ce kazem ako nekoj misli deka moze da ima ljubov bez seks neka ja saka nekoja i neka ne ja dupi nikoas, toj sto misli poinaklu neka se utepa od ebenje i toa e! :)))

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 30th, 2008, 12:43 pm 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
maro Напиша:

Јасен си е муабетот и 100 % си во право.

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 4 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап