imav uste od porano slusnato za nekoj si istocen klan od bugarija pa daj rekov da vidam koi se ..
se zainteresirav malku i najdov od niv cede i toa original ama neznaev deka bile komercijalni
toa trakite se cisto sranje tipicen marketing i mi zvucat kako nekoja bleda kopija na RnB Records koi isto se sranje
barem spored mene
Na ova CD ima i spot nivni a na spotot se vozat vo mercedesi so roleks po race redat pari vo cickite na edni "zenski" i so palki vo raka kako nesto mafijasi ama strasno me nerviraat
gleajki gi sfativ deka treba da sme srekni sto nekoj i kaj nas vo drzavava ne naprail takvo nesto
vistina ima komercijala i ovde SAF VRCAK UGRO i sl...(zavisi za nekoj se ovie raperi za nekoj ne) ama nikoj vakov glupav spot nema napraveno
ako nekoj ima slusnato za ovaa grupa neka kaze mislenje a ako nema ako mozam nekako ke probam da vi daam pesni pa da bidat nekako popristapni za site
samo ova cedeto sto go imam arno so ne go kupiv onaka mi go dadoa oti ako platev ke se izedev od nervi kaj davam za vakvo sranje pari....ehehhe