Cr|m|naL Напиша:
Не сум „бунтовна“ друже, ја сум сосема смирена.Одамна престаав да се замарам...
Прочитав вчера наназад, интересно,ама не сум била информирана.
Трето, имам оставено коментар поодамна коа била отворена темава така да сеа ќе си молчам, само ме интересираше тоа понудата, ја видов, и толку е. А за тоа дали има женски рап у мкд...баш ми е сеедно у овој момент, зашто рапот ја што го праам не е за да докажам некому дали и колку женски можат да прават рап...Напротив...Не знам дали знаеш, али се фокусирам надвор од границиве на државава.
Поздрав.
твоја работа, како прво...не знам дали си чекала Вали тебе лично да те извести? си дал понуда човекот, очекувајќи дека и женските го следат макрап форумот, а посебно темата за женски рап, па поголемо известување од тоа, амин.
а за фокусот, ти си знаеш, макар да морам да ти кажам дека се согласувам со ривалот и со никсот...ме разочара со коментарот, и ако е така (ако навистина се фокусираш надвор од границиве) не знам колку значење би имале твоите зборови и песни во мкд. значи, џабе коментираш на форумите, и џабе твориш на мајчин јазик...
жал ми е што си се поставила така, ама тоа е само твој избор, нели...
и ако ги искалкулираш разликите во овој твој коментар, и мојот прв коментар кој го дадов
c-sativa Напиша:
како и да е, женските треба само да го фрлат комплексот од кој страдаат, и се ќе биде во ред со женскиот рап...
и ќе видиш дека разлика нема, и дека твојот коментар само потврди дека бев сосема во право...
поздрав друже, i'm out од темава
мир