Unleashed Напиша:
Како прво фала на искреноста , стварно ценам. А ова дисов ми дое да се испукам, и има некои небитни фаци кои ќе се пронајдат во дисот и ќе сватат дека е наменет за дис. А искрено не ти ја поддржавам теоријата за 1L , колку и да сакаме све да биде убаво , колку и да се трудиме секогаш ке има некој проблем, жариште на омраза.
А ти сигурно колку и да гледаш позитивно на работите сепак имаш секојдневни проблеми кои те нервираат до некои граници, па дури и раѓаат гнев во тебе. Знај колку и да ги одбегнуваш тие негативности само се зголемува проблемот па зашто да не возвратиме и ние со иста мера ? Во некои случаи рационалноста не е начин верувај.
А сватив дека нема да реши никаков проблем дисов па очекувај текст со друга тематика, се надевам дека ќе ти се допадне како и овој(ако ти се допаднал во најмала рака). Фала шо не те мрзеше и поздрав.
Не се согласвам со коментарот твој околу 1Љ.
Проблем секогаш ќе има, али то не е причина за да не се шири љубовта.
Колку проблеми имаме во животот, па ако размислуваме така никогаш нема да бидиме среќни, насмеани и вљубени.
Негативностите создаваат проблеми само доколку ти дозволиш. А за секој проблем можи да се најди решение.
А иначе шо добиваш со то ко ќе вратиш со иста мера (на дисување мислам)? Зарем не е подобро да си продолжиш со својот живот и воопшто да не се замараш, а некој ако има проблем нека си го решава..
Една Љубов треба да се шири, дека е една од главните НЕДОСТАТОЦИ на хип хоп културата во Македонија!!!!!
Ако сите мислат само на дисување, ништо нема да биди, се ќе замине во неповрат.
Мило ми е шо си видел дека од дисувањето нема фајде, зошто стварно е така ( барем по мое).
Инаку и јас би ти препорачала да се завртиш на друга тематика, барем сега за почеток..
Поздрав и со среќа понатаму!