Dakle, danas vam kacim ovaj EP i ovaj LP sa starim pesmama. LP sam vec kacio ali davno pa postoji verovatno veci broj onih koji ga nemaju.
Danas kacim ovo i skidam ove pesme sa duse jer za najdalje nedelju dana konacno izbacam "STARO ZA NOVO"!!! Ostalo je jos samo da se odradi cover!!!
Track list:
01. Samo vas posmatram
02. Sve o cemu sanjam
03. Gore case
04. Necu stati Ft. DSX
05. Furaj dalje
06. Lirika & Beat
Info:
Necu puno da kenjam....
Pesme koje se nalaze na ovom EP-ju, snimane su 2004te godine, to znaci pre 7 godina. Neke od njih su davno i ugledale svetlost dana, neke nisu. Zasto kacim ovo sada, nakon pun kurac vremena? Jednostavno zelim da izbacim sve sto sam ikada snimio (ne bukvalno sve sto sam ikada snimio) i da skinem teret s duse. To je to ljudi. Sve pesme snimane na mom legendarnom plasticnom mikrofonu, osim "Furaj dalje" koja je snimana kod Djo-a u studiju i pesme "Lirika & Beat" koja je snimana u studiju ekipe "Po Klan". Matrice su bili zaduzeni E-jay, Soundclick i Djo. Djo je producirao "Furaj dalje". Ne ocekujem da ce ovo iko zavrteti, ali eto, nek se poslusaju jer ima kako prajsles trenutaka, tako i dobrih linija. Toliko od mene. Pozdrav svima.
DL LINK:
Код:
http://www.sendspace.com/file/rytobp
Код:
https://rapidshare.com/files/2269899357/AxA_-_Paleolit_EP__2004_.rar
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Track list:
01. Hip Hop reprezent Ft. South Side, Madin & Ilkos (2005) - produced by nemam pojma
02. Sexy Ft. Prospect (2006) - produced by Twoface
03. Ove noci (2007) - produced by Professah
04. Ocekivanja (2007) - produced by nemam pojma
05. Vienna Streetz Ft. Ilkos (2007) - produced by ukradeno od nekud
06. Apokalipsa - Battle skit - produced by CroRap Audio Battle
07. Da te Vidim Ft. G Crew (2007) - produced by Dj Spook
08. Alhemicar pesama (2007) - produced by Prospect
09. Flert Ft. Control Factor (2007) - produced by Nicolla
10. Ne trazhi nas Ft. Jeca Jankovic (2008) - produced by Sliver & AxA
11. Polizhite nam jaja - Axica & Bambi druzhina (2008) - produced by Dj Spook
12. Znam da htela bi Ft. Prospect & Delfagor (2008) - produced by Amitto
13. outro - Lil Vejn idiot fri stajl (2008) - produced by SliverShock
Info:
Hvala svim mc gostima, hvala svim bitmejkerima za matrice ( do kojih sam doshao legalnim i ilegalnim putem ) i veliko hvala Lil Vejnu za neiscrpnu inspiraciju za glupe fristajlove. Sve stvari su snimane u mom studiju koji nema ime, ali ima najjachi pop blocker na svetu (sundjer za ribanje sudja, jeah), osim trake nambr 1 koja je snimana kod Dj Priesta u studiju, trake 6 i 7 koje su snimane u "NBS" studiju, trake 8 koja je snimana u "GruboBeatz" studiju, trake 9 i 13 koje su snimane u "Ekskluziv" studiju. Ni jedna pesma nema odradjen mix ni mastering ni kurceve palceve i td. pa se izvinjavam na mejbi losijem zvuku i oscilaciji i jachini zvuka pesama. Ove pesme sam nosio na dusi i morao sam da ih spakujem u jedan folder, neki izgubljeno-nadjeno fazon. Pesme koje imaju samo strofu (i eventualno refren) su stvari koje su trebale imati gosta, neke su full radjene iz zezanja, neke ozbiljno, neke su od pre 6 godina, neke su nastale u hodu, neke kad sam pijan i golisav stajao ispred mic-a. Uskoro stize "Staro za novo", ovo vam je neshto da degustirate dok konacno ne nadjem vreme da zavrshim taj projekat. Uzivajte ljudi.
DL LINK:
Код:
http://www.sendspace.com/file/zywwl3
Код:
https://rapidshare.com/files/1092149472/AxA_-_Propale_strofe__neobjavljene_stvari__zezanje_i_jos_po_nesto__2005-2008_.rar
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Track list:
01. AxA - 14.Februar (Prod. by Slivershock; 2007)
02. AxA - Korak ispred koraka (Produced by Twoface; 2007)
03. AxA & Cvija - Nostalgija (Produced by Prinz; 2007)
04. AxA & Control Factor - Cao ce (Produced by KSHA; 2007)
05. AxA Ft. Manijak - Balkanske Lepotice (Prod. by Slivershock; 2007)
06. AxA - Stara Ljubav (Produced by SliverShock; 2009)
07. AxA - Bez Naslova (Prod. by Mac; 2009)
08. AxA, Mak & Tranz - Sve dok (Prod. by Fantom; 2009)
09. AxA, Mgb & Nekromant - Rispekt (Prod. by Entitet; 2009)
10. Axa & Sliver - Nema oprostaja (prod. Amitto; 2009)
11. AxA, Mak & Enas - Moj Sv(ij)et (Prod. by Enas; 2010)
12. AxA & Tibor - Spustim Prozor (Prod. by Izzy; 2010)
13. AxA & Meansis - Club Benger (Prod. by Shadowville; 2011)
14. AxA & Edi - Ispred (Prod. by Synthab; 2011)
15. AxA & GCrew - Provedi noc samnom (Prod. by Trillian; 2011)
Info:
Saradnje i Svasta nesto, je jedna kompilacija mojih pesama koje su se nasle na necijim albumima, na raznim mikstejpovima i sl... No, ima i par stvari koje do sada nisu bile objavljene na bilo koji od navedenih primera. Uzivajte
DL LINK:
Код:
http://www.sendspace.com/file/pvggxh
Posetite:
Код:
www.facebook.com/Aksa.Silni
Код:
www.myspace.com/1axa1
Код:
www.revoloocija.com
Код:
www.serbianunderground.com